Wijziging binnen de directie van Baltussen Parket Onderhoud Service V.o.F

Beste bezoeker of al gewaardeerde opdrachtgever,

Graag wil ik u via dit bericht op de hoogte stellen van een wijziging binnen de directie van Baltussen Parket Onderhoud Service V.o.F.

Na een lange loopbaan in de parketbranche heeft Joost Baltussen besloten om per 31 maart 2017 zijn aandelen binnen het bedrijf over te dragen aan mij.

Het bedrijf is in 1974 opgericht door de vader van Joost, Jan Baltussen, die het heeft uitgebouwd tot één van de eerste parket speciaalzaken van Noord Nederland. Joost heeft vervolgens op relatief jonge leeftijd de zaak van zijn vader overgenomen en het verder kunnen uitbouwen tot een begrip in Noord en Midden Nederland.

Op twaalfjarige leeftijd ben ik begonnen als zaterdaghulp binnen Baltussen Parket en heb al die jaren in Joost een perfecte leermeester gehad op het gebied van houtkennis, technische kennis en natuurlijk het verkoopvak.

In 2008 werd besloten om samen een onderhoudsbedrijf op te zetten, Parket Onderhoud Service. Een bedrijf van ons samen, maar waar Joost mij alle vertrouwen en ruimte heeft gegeven om het ondernemen op alle vlakken te ontdekken en te leren.
Voor deze unieke kans ben ik hem zeer dankbaar, ik heb in deze rol mij stormachtig kunnen ontwikkelen op zakelijk, maar ook persoonlijk vlak.

In 2014 hebben wij het al bestaande bedrijf Parket Onderhoud Service samen gevoegd met het bedrijf Baltussen Parket. In de jaren na deze samenvoeging heeft Joost al weleens te kennen gegeven het misschien op termijn rustiger aan te willen doen. In 2016 kwamen wij gezamenlijk tot de conclusie dat “iets” rustiger aan doen in een bedrijf, wat volop in beweging is en behoorlijk groeit, erg lastig is.

Daarom ben ik blij dat Joost, maar ook Jan Baltussen mij het vertrouwen geven om het familiebedrijf, maar nog belangrijker het begrip Baltussen Parket Onderhoud Service vanaf nu geheel zelfstandig voort te gaan zetten.

Baltussen Parket Onderhoud Service zal op dezelfde wijze verder gaan zoals wij nu ook al bezig zijn. De namen Baltussen Parket en Parket Onderhoud Service zullen blijven bestaan, evenals onze hoofdvestiging aan de Industrieweg 43 in Hoogeveen. Al onze medewerkers zullen met groot enthousiasme werkzaam blijven binnen ons bedrijf en verder werken aan onze doelen voor de toekomst.

Wellicht heeft u specifieke vragen over deze verandering, schroom niet om ons te berichten via info@parketonderhoudservice.nl.

Wij gaan ervoor om in de toekomst alleen maar nog meer mooie houten vloeren te mogen aanleggen en onderhouden.

Met vriendelijke groet,

Namens alle medewerkers van Baltussen Parket Onderhoud Service,

Emiel Streutker