Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Afzelia Pachyloba Schuren En Oliën In Geesbrug

Hoogeveen, het Drentse dorp dat zich vanwege zijn grote omvang en aantal inwoners eigenlijk wel een stad mag noemen, wordt omringd door vele kleine dorpjes. Het ene dorpje is nog niet kleiner dan het andere dorpje. Met iets meer dan duizend inwoners is Geesbrug zo een klein dorpje te noemen. Nu ligt er in een woonboerderij aan de rand van het kleine Geesbrug een prachtige en vooral unieke Afzelia Pachyloba vloer die de eigen parketteurs van Parket Onderhoud Service mogen gaan schuren. Wat een leuke klus!

Afzelia Pachyloba Geschuurd En Geolied In Geesbrug

De Afzelia Pachyloba is een exotische vloer. In de meeste gevallen zijn exotische vloeren ook hardhout vloeren en dus bestand tegen hoge intensiteit. Dat geldt in dit geval ook voor de Afzelia Pachyloba Planken vloer. Afzelia onderscheidt zich in twee verschillende types: de Afzelia Doussie en de Afzelia Pachyloba. De Pachyloba, zoals in deze klantcase, is de wat wildere variant. De planken van de Afzelia Pachyloba verschillen meer van elkaar en er kan soms ook wat kleurverschil aanwezig zijn. De Doussie daarentegen is wat rustiger en egaler qua uitstraling. De Doussie is in dit geval iets meer gangbaar en de Pachyloba juist gedurfd!

De Warme Kleuren van Afzelia

Exotische vloeren kenmerken zich door hun vaak warme kleurstellingen. Dat geldt ook voor de Afzelia Pachyloba vloer. De donkergele tot roodbruine kleuren maken van de Afzelia Pachyloba een warme en sfeervolle vloer. Zoals eerder aangegeven is de Pachyloba variant de wildere variant, maar na in aanraking te komen met daglicht/zonlicht zal ook de structuur van de Afezlia Pachyloba iets gelijkmatiger worden. Aangeraden wordt, vanwege de uitgesproken kleur van het Afzelia hout, te kiezen voor neutrale kleuren in de rest van de ruimte. In deze woning is gekozen om alles donker en warm te houden door gebruik te maken van donkere leren meubelstukken en grote houten kasten. Zo behoudt de algemene indruk van het geheel zijn balans.

De Afzelia Pachyloba planken vloer is na drie schuurgangen afgewerkt met een naturel olie om de natuurlijke kleur van het hout te behouden.

 

Is uw vloer ook toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u uw vloer een andere uitstraling meegeven? Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!