Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Schadeherstel

Vakkundig en snel, zonder overlast

Krassen of scheurtjes ‘dankzij’ uw huisdier, waterschade of misschien zelfs brandschade? In vele gevallen bent u voor dit soort situaties goed verzekerd en kunnen wij u helpen met een oplossing om uw houten vloer te redden. Heeft u schade aan uw vloer? Wij komen graag langs om onze expertise over te dragen en service te verlenen in het herstel van uw vloer.

Vloerbeschadiging door externe calamiteiten

Als het gaat om calamiteiten met betrekking tot houten vloeren dan zijn waterschade en brandschade meest voorkomende oorzaken. Schades aan parketvloeren komen via verschillende wegen bij ons terecht. In geval van brand worden wij vaak ingeschakeld door calamiteiten dienstverleners zoals Dolmans Calamiteiten, waar wij vaker taken voor uitvoeren.

Bij waterschade worden wij onder anderen ingeschakeld door:

Schade aan houten vloer door brand

Bij brand in uw woning of bedrijfspand kan een parketvloeren ernstig beschadigen. In het ergste geval zal de hele vloer vervangen moeten worden. Naast de brandschade zal de vloer in veel gevallen compleet vernield zijn door bluswater en rookschade aan het hout. Bij kleinere brand- en/of schroeiplekken is plaatselijk herstel vaak mogelijk of worden een aantal vloerdelen vervangen.

Om de schade vakkundig op te nemen, komen wij graag bij u langs en helpen wij bij het vinden van de juiste oplossing.

Waterschade aan houten vloer

Waterschade aan een houten vloer door lekkage van een vaatwasser of wasmachine is misschien wel de meest voorkomende oorzaak van waterschades. Ook kan het voorkomen dat een bloempot heeft gelekt op uw vloer of dat uw aquarium onverhoopt is gaan lekken. Gelukkig zijn deze lokale schades aan vloeren meestal te herstellen zonder zichtbare verschillen.

Wij bieden ook uitkomst indien uw schade is ontstaan door aanhoudende regen. Het komt nog wel eens voor dat bijvoorbeeld lekkende dakgoten zorgen voor schade aan uw parketvloer.

Bij waterschade aan uw houten vloer door lekkage of een gesprongen leiding is het uiteraard eerst belangrijk de oorzaak te verhelpen. We kunt u ons alvast inlicht over de schade en een afspraak met ons maken om de schade op te nemen. Vaak wachten wij een aantal dagen met deze inspectie, omdat dan pas goed te zien is welke schade daadwerkelijk is ontstaan door de wateroverlast. Droogtechniek Trition helpt ons in veel gevallen om het water op te nemen en te verwijderen. Vervolgens kunnen wij u verder helpen met de vloer.

Verzekering bij schade aan uw houten vloer

Mocht door een calamiteit, zoals brand of wateroverlast, uw houten vloer beschadigd zijn, dan houden wij ons aanbevolen als uw partner in het hele schadehersteltraject. Zo wordt er gezorgd voor een schaderapport voor uw verzekering en wordt er een plan van aanpak gerealiseerd waarin het hele hersteltraject inzichtelijk wordt gemaakt.

Indien uw vloer is beschadigd door wateroverlast of brand, dan bent u hier in de meeste gevallen voor verzekerd. Onder welke verzekering het herstel van uw houten vloer valt, hangt af van de manier waarop de vloer gelegd. is. In het geval van een zwevende vloer komt u in aanmerking voor de inboedelverzekering, als de vloer gelijmd of gespijkerd is aan de dek- of draagvloer valt het herstel onder de opstalverzekering.

Is er door een calamiteit schade ontstaan aan uw houten parketvloer en bent u op zoek naar deskundig advies? De adviseurs van Baltussen Vloeren staan voor uw klaar.

Bereken je prijs in 2 minuten

Direct een indicatie van de kosten voor het onderhoud aan uw houten vloer! U ziet meteen een inschatting van de kosten. Deze indicatie zal ook per email als offerte naar u worden toegestuurd.

Stap 1 van 3 - Uw vloer

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!