Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Schuren en lakken

Past een gelakte vloer bij u?

Een houten vloer dient altijd met een afwerklaag als bescherming te worden behandeld. U kunt hierbij kiezen uit onder anderen lak of olie. Onze transparante lak behoudt de natuurlijke kleur van uw vloer.

Schuren en lakken

Schuren

Onze adviseurs en parketteurs staan klaar om uw vloer te schuren! Al sinds 1974 zijn wij uw betrouwbare partner voor het schuren van uw houten parketvloer en verrichten wij met passie en liefde werk aan uw parketvloer.

Wanneer uw vloer laten schuren?
Bijvoorbeeld bij veel krassen en deukjes in uw houten vloer, kleurverschillen door zonlicht, wanneer u een andere uitstraling of kleur wilt, bij (water)schade aan uw houten vloer, bij uitbreiding/aanheling of voor het verkrijgen van een onderhoudsvriendelijke vloer.

Waarom kiezen voor Parket Onderhoud Service?
Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring en geven garantie op alle werkzaamheden. Wij hebben eigen parketteurs in dienst, waardoor wij iedere keer weer dezelfde kwaliteit kunnen leveren. Mocht het blijken dat het schuren van uw vloer niet nodig is, dan brengen wij u daarvan natuurlijk op de hoogte. Het kan namelijk heel wat schelen in uw portemonnee! Laat u door één van onze adviseurs met jarenlange ervaring adviseren over welke bewerking en kleur het mooiste passen bij uw interieur.

Lakken

Een gelakte houten vloer heeft weinig onderhoud nodig. De lak wordt na het schuren aangebracht op de vloer en sluit de vloer volledig af. Deze laag op het hout is een sterke bescherming en kan ook tegen water. Het onderhoud dat nodig is, is gemakkelijk te doen met bijvoorbeeld een bezem of stofzuiger. Hier heeft u profijt van op de lange termijn; groot onderhoud is gemiddeld pas nodig na 10 tot 15 jaar. Een gelakte houten vloer is verkrijgbaar met verschillende glansgraden: zijdeglans, mat en extreem mat. De glansgraad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw vloer.

Wij komen graag vrijblijvend op bezoek met voorbeeldvloeren zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer die de vloer uit kan stralen. Tevens kunt u hieronder direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

De voordelen van een gelakte vloer zijn onder anderen:

  • weinig onderhoud;
  • verschillende glansgraden mogelijk;
  • goede bescherming.

In onze showroom in Hoogeveen kunt u de mogelijkheden komen bekijken, maar onze adviseurs komen ook graag vrijblijvend bij u langs. Maakt u daarvoor een afspraak via ons contactformulier of bel 088 600 2000.

Bereken je prijs in 2 minuten

Direct een indicatie van de kosten voor het onderhoud aan uw houten vloer! U ziet meteen een inschatting van de kosten. Deze indicatie zal ook per email als offerte naar u worden toegestuurd.

Stap 1 van 3 - Uw vloer

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!