Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Schuren en oliën

Past een geoliede vloer bij u?

Een houten vloer dient altijd met een afwerklaag als bescherming te worden behandeld. U kunt hierbij kiezen uit onder anderen lak of olie. Onze olie is verkrijgbaar in wel zeventien verschillende kleuren!

Schuren en oliën

Schuren

Onze adviseurs en parketteurs staan klaar om uw vloer te schuren! Al sinds 1974 zijn wij uw betrouwbare partner voor het schuren van uw houten parketvloer en verrichten wij met passie en liefde werk aan uw parketvloer.

Wanneer uw vloer laten schuren?
Bijvoorbeeld bij veel krassen en deukjes in uw houten vloer, kleurverschillen door zonlicht, wanneer u een andere uitstraling of kleur wilt, bij (water)schade aan uw houten vloer, bij uitbreiding/aanheling of voor het verkrijgen van een onderhoudsvriendelijke vloer.

Waarom kiezen voor Parket Onderhoud Service?
Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring en geven garantie op alle werkzaamheden. Wij hebben eigen parketteurs in dienst, waardoor wij iedere keer weer dezelfde kwaliteit kunnen leveren. Mocht het blijken dat het schuren van uw vloer niet nodig is, dan brengen wij u daarvan natuurlijk op de hoogte. Het kan namelijk heel wat schelen in uw portemonnee! Laat u door één van onze adviseurs met jarenlange ervaring adviseren over welke bewerking en kleur het mooiste passen bij uw interieur.

 

Oliën

Voor een totaal andere kleur en uitstraling bieden wij een ruim assortiment met kleuroliën. Denk hierbij aan basiskleuren als zwart, wit en grijs, maar ook kleuren als walnoot, antique oak en sand. Met een kleurolie zijn er tal van mogelijkheden. Wij kunnen u in de showroom maar ook bij u thuis tal van mogelijkheden laten zien.

Naast de vele kleuroliën, biedt ons het assortiment ook de mogelijkheid om de vloer te verlichten of juist een donkere uitstraling mee te geven. Zo zorgt een witte of naturel olie voor een lichte vloer met een frisse en moderne uitstraling, terwijl de donkere kleuroliën een warme en sfeervolle uitstraling creëren.

Wij komen graag vrijblijvend op bezoek met voorbeeldvloeren zodat u een goede indruk krijgt van de sfeer die de vloer uit kan stralen. Tevens kunt u hieronder direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

De voordelen van een gelakte vloer zijn onder anderen:

  • een ruim assortiment aan kleuren;
  • de mogelijkheid een eiken vloer een totaal andere uitstraling te geven;
  • gemakkelijk in onderhoud.

In onze showrooms in Hoogeveen en Den Haag kunt u de mogelijkheden komen bekijken, maar onze adviseurs komen ook graag vrijblijvend bij u langs. Maakt u daarvoor een afspraak via ons contactformulier of bel 088 600 2000.

Bereken je prijs in 2 minuten

Direct een indicatie van de kosten voor het onderhoud aan uw houten vloer! U ziet meteen een inschatting van de kosten. Deze indicatie zal ook per email als offerte naar u worden toegestuurd.

Stap 1 van 3 - Uw vloer

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!