Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Jatoba Massieve Planken Naturel Geolied in Nieuw Vennep

Jatoba Massieve Planken Naturel Geolied in Nieuw Vennep

 

Onder de rook van luchthaven Schiphol ligt het Noord-Hollandse Nieuw Vennep. In een fraaie en gezellige woonwijk van Nieuw Vennep ligt een met lak behandelde Jatoba Massieve Planken vloer die een onderhoudsbeurt nodig had. Op sommige plekken zag de vloer er zo slecht uit dat het voor de eigen parketteurs van Parket Onderhoud Service een heuse uitdaging was om de Jatoba Massieve Planken vloer in Nieuw Vennep nieuw leven in te blazen. De vloer is geschuurd en daarna behandeld met een naturel olie en zijn er zeker van: het resultaat mag er zijn!

 

Is uw vloer ook toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u uw vloer een andere uitstraling meegeven? Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN

 

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!