Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Maple Vloer Laten Schuren In Enschede

Maple is een mooie houtsoort. Maple heeft over het algemeen een zeer frisse uitstraling en is in bijna alle interieurs toepasbaar. Tevens is Maple een houtsoort die bekend staat om zijn hardheid en dus goed toepasbaar is in intensief belaste ruimtes, zoals bijvoorbeeld winkels, kantoorpanden of zelfs fabrieken. Maar ook in woningen zien we de Maple vloeren terug. Zoals bijvoorbeeld deze Maple Stroken Vloer die een vrijstaande woning in een schitterende woonwijk aan de rand van Enschede extra laat schitteren.

Maple Vloer Laten Schuren In Enschede

Deze Maple Stroken Vloer ligt op zowel de begane grond als de bovenverdieping. In beide gevallen moet deze Maple vloer, ondanks zijn hardheid, geschuurd worden. Ook een Maple vloer heeft eens in de zoveel tijd onderhoud nodig! Na drie schuurgangen en het vrezen van de mooie v-groef in de Maple Stroken Vloer is de vloer afgewerkt met een naturel olie om de fraaie, frisse kleur van het Maple hout te behouden
Een van onze parketteurs heeft dit proces zeer fraai vastgelegd waardoor het goed te zien is wat voor kleur de Maple Stroken Vloer met en zonder behandeling heeft.

 

Is uw vloer ook toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u uw vloer een andere uitstraling meegeven? Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!