Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Jatoba Vloer Laten Schuren In Hengelo

Deze exotische houtsoort, genaamd Jatoba is een stevige en zwaar belastbare houtsoort, maar ook de allersterkste houtsoorten dienen eens in zoveel tijd geschuurd te worden. Zo ook deze warm gekleurde Jatoba Massieve Planken vloer die ligt in de Achterhoekse stad Hengelo. Na zo’n dergelijke schuurbeurt heeft u met een exotische vloer, oftewel houtsoorten uit Zuid-Amerika, Afrika en Aziatische landen, een vloer die weer jaren mee kan.

Jatoba Vloer Laten Schuren In Hengelo

De Jatoba Massieve Planken vloer is geschuurd en daarna afgewerkt met een naturel olie. Gekozen is voor een naturel olie om op deze manier de natuurlijke roodbruine kleur van het Jatoba hout te behouden. Door te kiezen voor naturel olie, of in sommige gevallen voor hardwax, behoudt de Jatoba vloer het beste zijn kleur. Dat hebben de bewoners van dit huis dan ook dankzij het advies van een van onze adviseurs gedaan. Een van onze parketteurs heeft het proces van renoveren mooi vastgelegd in Hengelo. De foto’s zijn hieronder te zien.

 

Is uw vloer ook toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u uw vloer een andere uitstraling meegeven? Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!