Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Teak Vloer Laten Schuren In Enschede

Teak hout zien we vaak terug in meubelstukken, dressoirs en kasten. Toch zijn er ook vloeren in Teak hout verkrijgbaar. Zo ook deze Teak Massieve Planken vloer. De uit Zuid-Oost Azië afkomstige houtsoort staat erom bekend dat het een van de meest stabiele en duurzame houtsoorten is, maar ook een Teak houten vloer heeft zo eens in de zoveel tijd een schuurbeurt nodig. Zo ook deze in Enschede gelegen vloer.

Teak Vloer Laten Oliën In Enschede

De Teak Massieve Planken vloer was voor het schuren gelakt. Dit zorgde voor een bepaalde uitstraling en bescherming. De bewoners hebben ervoor gekozen om de vloer na het schuren dit keer na te behandelen met een naturel olie. Hiermee komt het Teak hout zo natuurlijk mogelijk over en wordt de vloer warmer van kleur. Een van onze parketteurs heeft het proces in Enschede vastgelegd. Hierin is heel mooi het proces van schuren, het frezen van de v-groeven en het resultaat na het oliën goed te zien.

Is uw vloer ook toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u uw vloer een andere uitstraling meegeven? Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!