POS KLAART KLUS IN KOPENHAGEN

Het kan u niet ontgaan zijn dat Parket Onderhoud Service onderhoud heeft mogen doen in de Fossilwinkels in Nederland en Belgiƫ. De beheerder van de Fossilwinkels vroeg ons, na de bijzonder goede samenwerking, voor een klus in een Fossilwinkel in Kopenhagen. Een team van twee man ging een weekend naar de Deense hoofdstad.

Een dergelijke buitenlandse klus is niets vreemd voor Parket Onderhoud Service. Zo nu en dan worden er klussen uitgevoerd buiten de grenzen, bijvoorbeeld in vakantiehuizen van Nederlanders in het buitenland. Een trip naar het Deense was wel de eerste in de historie van Parket Onderhoud Service.

Materialuitleen

Het heeft wat voorbereiding nodig, maar gelukkig is alles goed geregeld in Denemarken. Bij de Deense equivalent van Boels werden machines gehuurd en materialen gekocht. De onderhoudsmiddelen gingen in de koffer mee. De reis en voorbereiding waren soepel verlopen, nu de klus zelf nog.

De Fossilwinkel in Kopenhagen ligt in de drukste winkelstraat van het land: Nygade. Vergelijk het met de Amsterdamse Kalverstraat. Gelukkig voerden wij het onderhoud na sluitingstijd uit, maar we kwamen er al snel achter dat parkeren in Kopenhagen, anders dan in onze hoofdstad, niet zo’n groot probleem is. Na overleg met de shopmanager kon het onderhoud beginnen. Terwijl het winkelend publiek aandachtig van buiten naar binnen keek, deden wij ons uiterste best om de klus zo snel mogelijk te klaren. En dat lukte.

Fossil Kopenhagen

De goede samenwerking met de beheerder van de Fossilwinkels, de manager van Fossil Kopenhagen en het winkelpersoneel zorgde voor een soepele gang van zaken. Hoewel iedereen verbaasd was dat een Nederlands bedrijf het onderhoud kwam uitvoeren, was toch iedereen tevreden. En wij ook. Want een dergelijk tripje is natuurlijk een mooie en welkome afwisseling!