POS KLAART GROTE KLUS BIJ SBS

Samen met Baltussen Parket heeft Parket Onderhoud Service 1400 vierkante meter parket geschuurd en geolied bij SBS Broadcasting, het hoofdkantoor van SBS6, NET5 en Veronica in Amsterdam. Door het intensieve gebruik waren de vloeren in slechte staat gekomen. Een ideale klus dus voor Parket Onderhoud Service.

Proefvloer
Bij de inschrijving moesten POS/Baltussen en twee andere aanbieder eerst een proefvloer maken voordat de klus werd gegund. SBS koos specifiek voor POS/Baltussen aan de hand van de vakkundig uitgevoerde proefvloer. Tevens vond SBS Broadcasting het erg belangrijk dat alle werkzaamheden oplosmiddelenarm, stofvrij en door eigen medewerkers werden uitgevoerd.

Weekeinden
Doordeweeks worden de kantoren van SBS Broadcasting erg intensief gebruikt door medewerkers en bezoekers, zodat de schuur- en oliewerkzaamheden alleen in het weekeinde uitgevoerd konden worden. Het flexibele en vakkundige team van POS/Baltussen werkte van vrijdagmiddag tot zaterdagnacht, zodat de medewerkers van SBS Broadcasting op maandag de etages weer in gebruik konden nemen. Op die manier werd per weekeinde een etage voltooid.

Mooie ervaring
Voor Parket Onderhoud Service en Baltussen Parket was het weer een mooie ervaring om na L’Oréal, Thomas Cook, Instituut Clingendael en ABN-AMRO nu ook SBS Broadcasting als grote en bekende naam toe te voegen aan het klantenbestand, naast de al lange rij van tevreden consumenten.