PARKET SCHUREN

Uw parket vloer (laten) schuren is geen dagelijkse kost.

Het schuren van uw parket vloer behoort op een professionele manier te gaan. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar u loopt dan risico, dat er door te diep schuren kuilen in de vloer komen of dat een schuurlaag te veel weg geschuurd wordt. Daarnaast geldt, dat de schuurmachines die u bij andere speciaalzaken kunt huren, niet van te voren op uw vloersituatie zijn afgesteld. Tevens is dit relatief gezien een dure aangelegenheid.
Bij Parket Onderhoud Service weet u zeker, dat het schuren van uw vloer op een professionele wijze gebeurt. De schuurmachines van Parket Onderhoud Service zijn goed afgesteld en u krijgt één jaar garantie.

Het schuren van uw houten parket vloer hoort gemiddeld één keer in de 10 jaar te gebeuren.
Het behandelen van uw vloer met olie behoort gemiddeld één keer in de twee jaar te gebeuren. Het aanbrengen van hardwax behoort gemiddeld één keer per half jaar te gebeuren. Let erop, dat u eerst uw vloer reinigt, voordat u een nieuwe oppervlakte laag aanbrengt.
Deze gegevens zijn gebaseerd op een gemiddelde gezinssituatie. Tevens hangt het van de leefomstandigheden en de gebruikersintensiteit af, hoe vaak uw vloer onderhouden moet worden. Wanneer u uw vloer regelmatig onderhoudt, kan uw vloer zelfs 15 tot 20 jaar lang mooi blijven zonder schuren!
Qua onderhoudsmiddelen en kleuren zijn er veel mogelijkheden. Zo beschikt het merk Monocoat alleen al over 52 kleuren! Maar ook de merken Leha, Lecol, Woca, Floorservice, Bruynzeel, Aquamarijn, Osmo, Blue Dolphin, Oliefris, RigoStep, Bona, Dumby en de Parketman beschikken over veel kleuren.