PARKET ONDERHOUD SERVICE GETROFFEN DOOR BRAND

Parket Onderhoud Service is in de nacht van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli getroffen door een verwoestende uitslaande brand. De schade aan het pand is groot. Zowel het magazijn, de kantoren als de showroom zijn verloren gegaan door brand-, rook en blusschade. Onze server is helaas ook verwoest maar wij proberen in de loop van deze week weer telefonisch en per e-mail bereikbaar te zijn. Houdt u onze website, Twitter en Facebook in de gaten.

Showroom
Het bezoeken van de showroom is helaas niet meer mogelijk. Wij proberen hier zo spoedig mogelijk een alternatieve locatie voor te vinden. Ook hierover zullen wij u via de hier boven genoemde kanalen op de hoogte houden.

Geplande werkzaamheden
De reeds geplande werkzaamheden bij klanten kunnen doorgang vinden, door de fantastische hulp die ons door collegabedrijven en -leveranciers wordt geboden.

Wij hopen u op zeer korte termijn weer van dienst te kunnen zijn. Tot die tijd vragen wij om uw begrip voor de ontstane situatie. Houdt voor vorderingen onze website, Twitter en Facebook in de gaten.

Met vriendelijke groet,
Parket Onderhoud Service