WAT IS DE LUCHTVOCHTIGHEID BIJ U IN HUIS?

LUCHTVOCHTIGHEID

Wanneer het buiten kouder wordt, verwarmen wij onze huizen. De lucht – vochtigheid daalt. Wij, ons meubilair en de houten vloer ondervinden hinder van droogte. Hout is en blijft een natuurproduct, dat gevoelig is voor schommelingen in de luchtvochtigheid. Bij normale huiskamer temperatuur dient de luchtvochtigheid rond de 55% te liggen. Vooral in de winter is de luchtvochtigheid binnenshuis te laag, soms amper 30 procent.

Een te lage luchtvochtigheid kan zorgen voor lelijke zwarte kieren in uw parketvloer. Een te hoge luchtvochtigheid kan tot gevolg hebben dat uw parketvloer bol gaat staan.

GEZONDHEIDSKLACHTEN BIJ HOGE LUCHTVOCHTIGHEID

Een te droge lucht binnenshuis kan tevens leiden tot gezondheidsklachten, zoals:

  • Koudegevoel bij een normale warmte
  • Geïrriteerde luchtwegen
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Concentratieproblemen
  • Verhoogde kans op infecties

STADLERFORM LUCHTBEVOCHTIGERS

Een luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de lucht – vochtigheid op peil blijft, wat uw gezondheid ten goede komt en waardoor uw vloer kwalitatief mooi blijft. Vaak zien dergelijke apparaten er saai en onaantrekkelijk uit. Daarom ontwierp Stadler Form een complete reeks unieke design luchtbevochtigers.

De Vaporizer Fredde Oskar voor een natuurlijke luchtbevochtiging, Anton voor de effectieve verspreiding van etherische oliën en Tom Airwasher voor een krachtigresultaat. Ontwerpen die allen uniek zijn in vorm en functionaliteit. Welke past bij u?

ACTIE!

DIGITALE HYGROMETERS / WEERSTATION

Door middel van een hygrometer kunt u de luchtvochtigheid opmeten.Bij alle vier de luchtbevochtigers is er een hygrostaat ingebouwd, met uitzondering van de Anton Ultrasonic.Tevens dienen de digitale hygrometers als weerstation, zodat u zowel van uw luchtvochtigheidsgraad maar ook de temperatuursgraad op de hoogte bent!