HOUTEN VLOER KLEUREN MET WOCA FLOORPAINT

MEER OVER DE TREND ‘KLEUREN VAN VLOEREN’

Zoals veel mensen wel weten is het mogelijk om de vloer te kleuren met een vloerolie, dan krijg je een white wash vloer als je wit pigment gebruikt. Wat een trend is van de laatste tijd is helemaal een dikke witte, grijze of zwarte vloer. Dat zie je bijvoorbeeld in de video. Het product dat wij hiervoor gebruiken is Woca floorpaint

Het is een professioneel product dat, dus eigenlijk door een professional aangebracht moet worden. Het is een PU lak, die kleur geeft aan de vloer. Daarbij is het ook gelijk een lak die beschermd. In een gezinssituatie zou de vloer tien jaar mee moeten kunnen. Wat wel handig is om te weten is dat een helemaal witte of zwarte vloer erg kwetsbaar is voor stof en vuil.

Het is eigenlijk net zoals je een wit overhemd aan zou hebben. Daar zie je alles op. Dat is bij een witte of zwarte vloer ook het geval. We zeggen altijd wel tegen onze klanten; Heb je een druk gezin of huisdier, overweeg dan of je wel een geheel dekkend zwarte of witte vloer wilt.

Maar bent u geïnteresseerd in het dekken wit, zwart of grijs schilderen van uw vloer, dan kunt u de producten in onze webshop bestellen en kunt u ons natuurlijk ook bellen naar 088 200 2000 voor een gratis advies gesprek op locatie.