TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS SEPTEMBER 2014

DE TOP 5 MEEST INSPIRERENDE INTERIEUR BLOGPOSTS VAN SEPTEMBER 2014 IS SAMENGESTELD DOOR LIEKE . LIEKE BLOGT OVER INTERIEUR TRENDS & INSPIRATIE.

Je kunt Lieke volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. AANKLEDING VAN DE EETTAFEL: STAPELEN, DECOREREN EN COMBINEREN.

Hoe inspireer je mensen via een winkel? Natuurlijk door de juiste producten te verkopen, ?n door net als HEMA een HEMA Blog te beginnen. 22 bloggers verdeeld over zes categorie?n die dagelijks een blogpost plaatsen, beter kun je als winkel zijnde niet overkomen. En niet te vergeten, naast deze grote bloggers mogen kleinere en beginnende bloggers zichzelf ook nog eens laten ontdekken bij Blog Academy. Ik ben fan !

2. LOMO+

Het blog van Iris inspireert mij elke keer weer. Dat haar foto?s met plezier gemaakt zijn, haar composities met liefde zijn samengesteld, alles zie je terug in het resultaat. Daarnaast ben ik ook nog eens fan van lomografie, ofterwijl analoge fotografie, en als beide ook nog eens samenkomen op het blog van Iris, ben ik helemaal blij.

3. FOTOVERSLAG EERSTE DAG WOONBEURS

Niet omheen te komen, de Woonbeurs die afgelopen dinsdag van start ging in het RAI Amsterdam. Ik was er bij, maar voor degenen die er (nog) niet zijn geweest; een fotoverslag van de sfeerwoningen van de bekende tijdschriften. Omdat beelden meer zeggen dan woorden?

4. FERM LIVING

Het najaar is in zicht, al komt er af en toe nog een warme dag tussendoor glippen, ons interieur neigt alweer naar de warme kleuren. Ferm Living is een van de merken waar nooit genoeg van krijg, vandaar dat de najaarstrends van Ferm Living in mijn inspiratielijstje staan. Het blog Maison Belle omschreef deze trend, de kleuren en de do?s en dont?s; al met al een inspirerend artikel !

5. HANDGEMAAKTE EN GERECYCLEDE WOONACCESSOIRES

Arja schreef voor het blog Showhome deze blogpost over onder andere gerecyclede woonaccessoires. Nu de mensen in deze tijd steeds bewuster gaan leven, meer biologisch, afval gescheiden, ga zo maar door, kunnen de gerecyclede accessoires niet meer ontbreken. Daarnaast is het toch ook veel leuker om een product met verhaal te hebben dan eentje uit een standaard woonwinkel ?

 

Hopelijk hebben de blogs van September u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!