TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS NOVEMBER 2014

De top 5 meest inspirerende interieur blogposts van November 2014 is samengesteld door de vastgoedstylist Marieke Blezer van Casa&co. Als vastgoedstylist zorg Marieke ervoor dat te koop staande woningen zo optimaal mogelijk gepresenteerd worden en de mogelijkheden van een woning worden getoond in de juiste sfeer. Op haar blog geeft Marieke regelmatig verkoopstylingtips die iedereen makkelijk kan toepassen. Verder blogt Marieke over trends die ze spot en over fijne winkels. Hiernaast laat ze projecten van Casa&co. zien.

Je kunt Marieke volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. READY… OR NOT

Susanne, blogster en styliste van Frivole, is net verhuisd. Gedurende de verbouwing was zij heerlijk eerlijk over alles wat bij een verhuizing hoort op haar blog. In deze post beschrijft ze dat het huis nog niet klaar is, maar toch een housewarming gaat houden, of zoals haar zoon het noemt house verwarming. Dat gecombineerd met mooie lichte foto’s, maakt het een fijne blogster om te volgen.

2. A SWEDISCH APARTMENT WITH A COSY BED AND GLOSSY GREY FLOOR

Op My scandinavian Home vind ik altijd veel inspiratie voor mijn werk. Dit Zweedse blog is een verzameling van binnekijkers van voornamelijk Scandinavische huizen die te koop staan. Allemaal huizen die bijzonder goed gestyled zijn.

3. KERSTBANNERS

In, helaas, de een-na-laatste 101woonideeen stond een hele mooie binnenkijker van een prachtig oud huis in kerstsfeer. Sigrid Bullens, grafisch vormgever bij 101woonideeen, ontwierp voor deze productie mooie kerstbanners. Die kun je zelf eenvoudig uitprinten. Fijne budgetvriendelijke kerstversiering.

4. ROSSET PA PAKKER

Haar teksten begrijpen doe ik niet van deze Noorse blogster, maar wat maakt ze mooie sfeerbeelden in haar eigen huis. In deze blogpost laat ze prachtig ingepakte pakjes zien. Zo wil ik ze wel aantreffen onder de kerstboom.

5. LITTLE GREEN: DARE WITH COLOUR

Korte toelichting Blogpost: Leuk idee van Marij Hessels: met een paar kleine potjes verf heeft ze een grafisch patroon op de wand aangebracht. Fijne kleuren en een mooi patroon. Zo simpel kan het zijn.

 

Hopelijk hebben de blogs van November u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!