TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS MEI 2014

De top 5 meest inspirerende interieur blogposts van mei 2014 is samengesteld door Archana Haarnack van Archana.nl | Life & Style blog. Archana blogt over alles wat haar inspireert op het gebied van wonen, interieur, bloggen, social media en hotspots en evenementen in haar woonplaats Uden. Archana werkt al jaren in de meubel- en beddenbranche en heeft onlangs van haar hobby haar werk gemaakt en werkt nu als social media manager bij een bekende beddenleverancier. Daarnaast helpt ze ondernemers en bedrijven met het inzetten van social media.

Je kunt Archana volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. THE BUILT-IN LIBRARY SHELVES, WITH BOOKS

Nicole Balch blogt sinds 2007 en haar blog was een van de eerste blogs die ik ging “volgen”. Haar gevoel voor stijl, interieur, fotografie, haar liefde voor haar gezin en hun huis (van verhuizen, verbouwen en het inrichten hiervan) deelt ze graag op haar blog. En ik krijg er maar geen genoeg van! Haar laatste verbouwproject in huis was de kamer die nu dient als bibliotheek. Ze neemt haar lezers mee van het begin (uitzoeken van meubels, kleur verf, vloer enz.) tot het eindresultaat met geweldige foto’s.

2. BEAUTIFUL MID-CENTURY APARTMENT IN SWEDEN

Jan Skácelík is een graphic designer en fotograaf en heeft een passie voor vintage en Scandinavisch design. Zijn website (of is het haar? ik weet het helaas nog steeds niet) is echt een stukje hemel op aarde als het gaat om de vele afbeeldingen van verschillende interieurstijlen zoals Scandinavisch, Mid-Century, Retro, Vintage, enz. Deze schitterende Mid-Century appartement in Zweden met meubels en accessoires in mijn smaak, is echt een genot om naar te kijken.

3. DESIGN: PRETTY PLACID BLUE

Jen Ramos is een graphic designer, eigenaar van een webshop en blogger en eigenlijk nog veel meer. Haar website is geweldig! Deze blogpost gaat over een van Pantone’s 2014 lente kleuren: Placid Blue. Geweldige kleur en toepasbaar in je woning en op kantoor. Wie durft?

4. A CALM WHITE AND GREY APARTMENT IN DELFT

De titel van deze blogpost zegt het al. Een geweldig appartement in Nederland dat een witte en lichte uitstraling heeft met hout accenten. Alles is mooi op elkaar afgestemd en zo opgeruimd! Ik zou hier wel kunnen wonen!

5. SHELTER 7 | ETHEREAL

Blogpost gaat over Shelter 7 een interieurwinkel in Australië. Shelter 7 verkoopt onder andere (bed) textiel, lampenkappen, kussens, vloerkleden en nog veel meer moois voor je woning. Hier word ik nou hebberig van! Jij ook?

 

Hopelijk hebben de blogs van Mei u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!