TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS MAART 2015

De top 5 meest inspirerende interieur blogposts van Maart 2015 is samengesteld door Johan Hazenbroek. Johan is een blogger en (freelance) designer uit creatief Rotterdam. In maart 2013 is hij begonnen met bloggen en heeft hij label1114 opgezet om zijn passie voor interieur vorm te geven. Kenmerken van Johan’s woonstijl zijn: persoonlijk, eye-catching, blauw (blauwer, blauwst), contrasten, ode aan de natuur, eigenzinnig en industrieel.

Je kunt Johan volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. PARISIAN ATTIC BY MARIE DEROUDILHE

Deze zolder is een traktatie voor het netvlies met te gekke eye-catchers. Inspirerend vind ik de combinatie tussen oud en nieuw: de visgraat parketvloer, de authentieke balken tegenover de volledig betegelde eettafel. Of de gitzwarte leefruimte die oogt als een vergrote lambrisering. Wat zou ik hier graag eens rondneuzen!

2. LOFT EN LIEFDESNEST IN CROOSWIJK

Ooit hoop ik zelf in een loft te wonen, maar tot die tijd geniet ik van alle oogstrelende loft interieurs. Dit fantastische industriële loft in Crooswijk is voorzien van een prachtige stenen muur, lichte vloer, betonnen bad, houten balken en een doorkijk. Maar ook de selectieve keuze van meubels, designklassiekers en decoratie met een verhaal. Een inspirerend loft in mijn optiek en een plus: binnenkijken in mijn buurt!

3. YVLA SKARP’S HOME

De Belgische designer Sarah van Coco Lapine Design zorgt ervoor dat ik Scandinavisch design blijft waarderen. Ze deelt altijd prachtige appartementen zoals het Zweedse huis van designer Yvla Skarp. De verschillende structuren, lagen en de gedurfde donkere muren inspireren me en met kers op de taart de perfecte styling.

4. AN ART COLLECTOR’S APARTMENT

Yatzer is een inspirerend platform op het gebied van toegepaste kunst. Vaak exclusief en eigenzinnig en daar hou ik wel van! Met een liefde voor kunst vraag ik me vaak af hoe kunstverzamelaars wonen. Deze blog geeft antwoord op die vraag en toont dat een museum ook leefbaar is. Op de levensgrootte lok na is de kunst een prachtige vorm van decoratie. En die geheime boekenkast doorgang een mooi extraatje!

5. RECLAIMED WOOD STORIES: HOLZGESCHICHTEN

Igor van Happy Interior Blogger is mijn inspiratiebron voor groen en natuurlijk design. Zijn enthousiasme voor de natuur is te proeven in zijn schrijfstijl en dat lees je ook in dit artikel over het fantastische werk van ‘Holzgeschichten’. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel het houten aanrechtblad!

 

Hopelijk hebben de blogs van Maart u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!