TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS JUNI 2014

De top 5 meest inspirerende interieur blogposts van juni 2014 is samengesteld door Sandra Meier. Sandra is eigenaresse van webwinkel Accessorize your Home en heeft een blog onder dezelfde naam over voornamelijk Scandinavische merken en kleine zelfstandige designers. Naast de webwinkel en het blog organiseert zij met Hééérlijk informele en gezellige bloggerslunches.

Je kunt Sandra volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. NEW INSTAGRAM SENSATION: #FLOORCORE

Ik ben groot fan van het blog van Elle Decoration South Africa. Interessante, inspirerende blogposts die net even anders zijn. Deze blogpost gaat over de nieuwste trend op (mijn favoriete app) Instagram en wel het fotograferen van mooie en originele vloeren.

2. STIJLKAART SLAAPKAMER

Een blogpost over mijn favoriete stijl Scandinavisch. Ik ben ietwat bevooroordeeld, maar ik vind het concept van Irene voor Stijlkaart helemaal geweldig. Fijne combinaties van woonaccessoires in een mooi opgebouwd moodboard met direct een link naar de webshop waar je de betreffende woonaccessoires kunt kopen. Ideaal voor online shoppers.

3. RABARI RUG COLLECTION BY DOSHI LEVIEN FOR NANIMARQUINA

Het Australische Yellowtrace is een blog waar ik graag de tijd voor neem. Deze blogpost gaat over prachtige tapijten ontworpen door Doshi Levien en gebaseerd op het traditionele borduurwerk van nomadenstammen in India. Mooie patronen in heldere kleuren op een lichte achtergrond. I love it!

4. Summer inside

Altijd mooi en inspirerend het blog van Elvera. Deze serie foto’s van haar huis vind ik werkelijk prachtig. Ik houd van de combinatie van helder wit met fris groene planten en ben dan ook erg gecharmeerd van deze mooi gestylde foto’s.

5. 101BLOGGERS: INTERVIEW MET VLINSPIRATIE

And last, but not least…ik weet dat deze top vijf bedoeld is voor inspirerende interieurblogposts, maar ik wil heel graag het blog van 101 woonideeën nog even in het zonnetje zetten. Gewoon, omdat ik het blad (en het blog?) straks ontzettend ga missen en deze post over (het blog van) Monique gaat en zij zo’n ontzettend heerlijk en fijn mens is. Dankjewel 101 Woonideeën voor al het moois!

 

Hopelijk hebben de blogs van Juni u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!