Top 5 Meest Insipirerende Blogposts Juli 2015

De maand juli zit er weer (bijna) op en het is tijd voor de meest inspirerende interieur blogpost! De top 5 meest inspirerende interieur blogposts van juli 2015 is samengesteld door Marije Develing. Marije is interieurontwerper, blogger en eigenaar van Maison Belle. Met haar man en twee kinderen woont ze in een oud huis in het bosrijke Apeldoorn.

Marije stelt zich verder voor: “Van kinds af aan ben ik geïnspireerd door mooie huizen, interieurs en zie ik de mooiste combinaties. Overal waar ik kom krijg ik nieuwe ideeën, zie ik mooie vormen, kleuren en materialen. Jaren lang heb ik gedacht dat iedereen met deze blik de wereld in keek. Na het verbouwen en verkopen van een aantal huizen werd mijn talent duidelijk en merkte ik dat ik dagelijks aan de slag wilde met mijn talenten.

In 2010 heb de stap gezet om de financiële wereld in te ruilen voor mijn echte passie en ben gestart met mijn bedrijf: Maison Belle. Het was tijd voor een grote stap. Mijn studie Communicatie & Journalistiek werd aangevuld met een opleiding binnenhuisarchitectuur, Sketchup en fotografie.

Het geven van interieuradvies is nu mijn dagelijks werk, ik werk samen met creatieve professionals met dezelfde visie. Door met beide benen op de grond te blijven, praktisch mee te denken en buiten kaders te durven stappen ontstaat er telkens weer een interieuradvies op maat, dat helemaal bij de bewoners past. Dat is waar ik het voor doe: het beste uit een ruimte naar boven halen, sfeer brengen zodat mensen gelukkiger zijn, warmte en rust vinden op hun eigen plek.

Mijn blog, columns en social media zijn een verzameling van mooie beelden, nieuwe wooncollecties en andere dingen die mij aanspreken. Ik wil je graag inspireren om hier van mee te genieten en om er zelf mee aan de slag te gaan.”

Je kunt Marije volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. SUMMER DIY PROJECT: FRAMED PALM LEAF – STYLE-FILES

Groen in het interieur is weer helemaal terug van weg geweest. Planten mogen weer en palmen op dit moment zeker! Deze blogpost van Style-files laat zien hoe je eenvoudig een mooi palmblad inlijst voor een mooie, groene muur. Natuurlijk kan je het herhalen met andere bladeren zodat je meerdere lijsten ophangt. Ik zie in heel veel interieurs kale muren. Dit is leuk zelf te maken en je maakt je eigen muurkunst.

2. WEEKEND IN SOUTH AFRICA – MÉCHANT DESIGN

Heerlijke inspiratie om in de vakantie stemming te komen. Vanaf Maart begin ik al te zoeken naar binnenkijkers in verre landen, om zelf op ideeën te komen voor onze tuin en interieur of voor projecten waar ik mee bezig ben. De zomer staat voor mij stipt op nummer 1 als favoriete seizoen.

3. ECLECTIC HOME OFFICE – COPY CATCHIC

Mijn oog viel op dit prachtige kantoor. De combinatie van de materialen en kleuren vind ik prachtig. Ik heb plannen om mijn eigen werkplek te veranderen, bewaar deze inspiratie zeker om op mijn eigen werkplek toe te passen.

4. GLAZEN VAZEN, JE HEBT ER NOOIT GENOEG – SHOW HOME

Bloemen en vazen, daar heb je inderdaad nooit genoeg van. Zeker in de zomer zet ik graag binnen en buiten de tafels vol met verschillende vaasjes met bloemen. Ik word daar zo blij van!

5. DIY BEHANG – WESTWING

Westwing is een geweldige site voor mooie meubels en woonaccessories. Daarbij raak je geinspireerd door de verschillende stijlen. Dit artikel is daar een prachtig voorbeeld van. Behang is hip en je maakt je interieur er persoonlijk mee. Ik vind vooral het zomerse moodbord met als hoofdkleur koraal geweldig!

 

Hopelijk hebben de blogs van juli je wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!