TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS JULI 2014

De top 5 meest inspirerende interieur blogposts van Juli 2014 is samengesteld door Wena Brussaard, oprichter van 100%Fengshui. Wena blogt over interieur trends & inspiratie.

Je kunt Wena volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. TREND: WATERVERF ALS DECORATIE

In de zomer gebruik ik vaak andere kleuren dan in de winter. In de koude winterdagen is het lekker om warmere Vuur (Feng Shui element) tinten te gebruiken. In de zomer juist het tegenoverstelde, verkoelende Water kleuren. Ook deze zomer zorgt waterverf voor verkoeling! Aquarel en tie dye prints zijn helemaal in. In deze blog vind je veel inspiratie om je huis of kantoorruimte niet alleen veel koeler, maar ook trendy te maken!

2. VT WONEN, RELAXPLEK IN DE TUIN

Wist je dat bomen en planten een rustgevende en ontspannende werking op ons hebben? De energie van een mooie en met aandacht voor harmonie van de vijf elementen (water, hout, vuur, aarde en metaal) ontworpen tuin/balkon, kan er voor zorgen dat mensen zich prettig voelen, tot rust komen en inspiratie en energie opdoen. In deze leuke vtwonen blog vind je de onmisbare attributen om je tuin, terras of stukje gras in het park tot de ultieme relaxplek te toveren.

3. 3 DIY PLANTENBAK VAN STOF VIA INTERIEUR-HUIS BLOG

Ik houd van DIY projecten. Ze zorgen voor een persoonlijk en verrassend effect in onze ruimtes! En hoe mooi is deze? Een hippe stoffen plantenbak! Op de foto’s zie je stap voor stap hoe je deze plantenbak moet maken. Het is heel erg simpel en je hoeft er zeker geen naai-wonder voor te zijn! Kies een mooie stevige stof die past bij jouw interieur en aan de slag! Wil je jouw planten en jouw huis een persoonlijk accent geven…… dan kan deze DIY plantenbak je daarbij helpen. Enne….wist je dat gezonde planten een bron van de levende Chi (energie) zijn? Houd je planten gelukkig en zij zullen een gezonde en gebalanceerde woon- en werkomgeving voor je creëren.

4. BUITEN TAFELEN

Lange zomer avonden, de meeste van ons houden er wel van. Ook de schrijfster van deze inspirerende blog. Zij deelt met ons prachtige sfeerfoto’s en ideetjes op het gebied van buiten tafelen. Laat je inspireren door creatieve zomerse tafel decoraties voor een romantische avond met z’n tweetjes, maar ook om gezellig met vrienden en familie lekker te eten en te genieten van de zomer.

5. VAKANTIE IN EEN IDYLLISCH ZOMERHUISJE

In deze zomerse TOP 5 kan een zomerhuisje natuurlijk niet ontbreken. Dus voor het volmaakte zomergevoel een inspirerende blog van Interior Junkie. Mijn perfecte zomerhuisje ziet er ook ongeveer zo uit! Sereen, aan het water, met veel hout en met een prachtig uitzicht. Hier zou ik ook mijn hele zomer wel door willen brengen! Laat je inspireren.

 

Hopelijk hebben de blogs van Juli u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!