TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS JANUARI 2015

De top 5 meest inspirerende interieur blogposts van januari 2015 is samengesteld door Jacklyn van der Vijver. Jacklyn is eigenaresse van BINNENstyling.com en heeft een blog genaamd tips op haar website waar je inspiratie op kunt doen om je huis te stylen voor de verkoop. De inspiratie kun je natuurlijk ook gebruiken voor je nieuwe huis. In de top 5 heeft zij blogs met verschillende karakters gekozen, zodat er voor iedereen een stukje inspiratie te vinden is. Veel kijk- en leesplezier toegewenst!

Je kunt Jacklyn volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. CASAMANARA BY DAY…

Korte toelichting Blogpost: Kleurrijke inspiratie: Deze blogpost van Interiorator gaat over twee ontwerpen van het duo Casamanara. Het eerste deel is een appartement in Brooklyn dat in de basis heel neutraal is maar met meubels en accessoires is een prachtig kleurenspel gemaakt. Wat een inspiratie. De blog is er zeker één om te volgen want de blogger toont heel diverse interieurs die altijd mooi zijn en veel inspiratie bieden.

2. VAZEN VULLEN

Bloemige inspiratie: Deze blogpost is echt voor de januarimaand om de leegte na alle kerstdecoratie weer mooi op te vullen. Via Showhome houden 10 bloggers je up to date over de bloemen van het seizoen en andere woon inspiratie. Bloemen geven wat mij betreft net dat beetje extra aan je interieur.

3. GLAS MET PARELMOER EFFECT

Korte toelichting Blogpost: Verf inspiratie: In deze blog wordt uitgelegd met beeld en tekst hoe je zelf deze mooie flessen kunt maken. Een superleuk klusje met een prachtig resultaat. Ik ben dol op deze blog want hier laten ze zien wat je zelf allemaal kunt met verf, en hoe makkelijk dat is.

4. LINIE DESIGN RUGS 

Korte toelichting Blogpost: Deze blog gaat eigenlijk over de karpetten van Linie design, maar wat een prachtige interieurs worden er getoond met vooral zwart, wit en grijstinten. En een heel klein beetje kleur. Prachtig!

5. A DANISH HOME WITH RUSTIC ELEMENTS

Korte toelichting Blogpost: Een prachtige woning met verrassende eigenschappen zoals de trap en de kozijnen. Heel naturel. Ook weer een blog om te blijven volgen, altijd mooie interieurs om heerlijk binnen te kijken en inspiratie op te doen.

 

Hopelijk hebben de blogs van januari u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!