TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS FEBRUARI 2015

De top 5 meest inspirerende interieur blogposts van Februari 2015 is samengesteld door Anja Hesp. Anja heeft als doelstelling om een huis of werkplek zo persoonlijk en comfortabel mogelijk te ontwerpen. Een interieur moet passen bij de functie (koken, slapen, relaxen) maar bovenal fijn zijn om in te verblijven.

Je kunt Anja volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. 10 SPACE SAVING MODERN BUILT IN

Ingebouwde kasten geven een ruimtelijk effect dus ik probeer ze vaak te integreren in mijn ontwerpen. In deze blog enkele leuke voorbeelden van inbouwmeubels.

2. BELGIQUE EXCENTRIQUE IS FANTASTIQUE!

Interiorator heeft veel posts met kleur en eclectische interieurs waar ik van hou. Veel interieurblogs zijn erg skandinavisch met wit en grijs, niet echt mijn smaak. Patrick laat juist andere interieurs zien, soms over the top maar altijd goed voor inspiratie.

3. HET HUIS VAN STEVE MARTIN STAAT TE KOOP

Roomed is een leuke site met veel foto’s en binnenkijkers. Soms ook leuke nieuwe producten of filmpjes van binnenkijkers. Deze post staat in mijn top 5 omdat bij bekende mensen binnenkijken altijd leuk is!

4. GOLD TRIPOD SIDE TABLE

Mad about the house laat hier een mooi voorbeeld zien van gebruik van metalen in het interieur. Zelf houd ik erg van goud, koper en messing dus leuk om hier een voorbeeld van te laten zien.

5. DESIGNER STARS: JONATHAN ADLER

Deze dame uit Amsterdam maakt hele mooie renderings van interieurs, het zijn bijna foto’s! Deze post gaat over de Amerikaanse ontwerper Jonathan Adler.

 

Hopelijk hebben de blogs van Februari u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!