TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS FEBRUARI 2014

De top 5 meest inspirerende interieur blogposts van februari 2014 is samengesteld door Vanessa Kervezee. Vanessa werk als interieurontwerper en styliste en geeft verschillende workshops zowel voor stylisten als voor particulieren. Daarnaast blogt ze over trends, inspiratie, sfeer en beleving, kleur, producten, materialen, interieurs, concepten en fotografie.

Je kunt Vanessa en Roomwit volgen via websiteblogTwitterFacebook en Linkedin.

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. FAB FRAMING

Fotolijsten krijgen een pakkende en eigentijdse make-over. De zoete kleuren geven een mooi contrast met het zwart. Helemaal van nu en iets dat iedereen zelf kan doen met bestaande fotolijsten. Deze diy inspireert mij om weer eens met een nieuwe blik naar meubels en woonaccessoires te kijken. De blog van Accessorize your home laat verder nog meer mooi gestyleerd beeld zien.

2. STAANDE JIELDE LAMPEN

Na het zien van de serie beelden in deze blogpost ben ik ook verliefd op deze lampen! De verschillende armen zorgen dat je de lamp in zigzagvorm kunt zetten. Zwart is mijn favoriet. Eenig Wonen heeft verschillende modellen voor ons bij elkaar gezet. Ook is goed te zien dat ze bij diverse interieurstijlen passen. Eenig Wonen verzamelt en deelt veel beeld met een gezamenlijk thema waardoor de posts een bron van inspiratie vormen.

3. ZWART & WIT L SCANDINAVISCHE INTERIEUR INSPIRATIE

Ik houd van geometrische vormen. Ik zie ze overal in! In deze blogpost van Villa d’Este gaat het juist om de overdrijving, de speelsheid en de combinatie. Goed bij elkaar gezochte beelden laten ons zien hoe je de geometrische vormen kunt gebruiken in een interieur. En dat de lijnen hun eigen verdwijnpunten zoeken maakt het geheel lekker eigenwijs en misschien zelfs wat magisch. Je blijft er naar kijken…

4. BADKAMER MET ZWARTE EN ROZE ACCENTEN

Koper is niet meer weg te denken uit de huidige interieurtrends. De warme roodroze gloed en de subtiele glans zien we steeds meer in het interieur. Deze foto is onderdeel van een serie en betreft het gebruik van koper in de badkamer. De kleuren groen en poederroze versterken de koperkleur. Koper is ook hygiënisch en daarom erg geschikt voor de badkamer. Inrichting-huis.com laat voor iedere ruimte in en om het huis vernieuwende interieurbeelden zien met tips over het gebruik van producten voor interieurstyling.

5. STALEN SCHALEN MET EEN WARME UITSTRALING

Fantastische combinatie van kleuren, materiaal en ontwerp. Dit zijn de kleuren geel, roze en groen die we nog veel gaan zien komende tijd. En juist bij elkaar. De schalen zijn gemaakt van sterk staal en toch hebben ze een zachte uitstraling. Dit komt door kleuren en vorm, de zachte ronding van de schaal zelf en het geometrische draadwerk er onder. Zet ze naast elkaar, op elkaar of los. Op de blog van Design 4 Us All vond ik nog meer eigentijdse producten en interieurideeëen, allemaal handig vindbaar op categorie in het menu.

 

Hopelijk hebben de blogs van februari u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!