Top 5 Meest Inspirerende Blogposts Augustus 2015

De top 5 meest inspirerende interieur blogposts van Augustus 2015 is samengesteld door Susanne Zum Vörde – Bolkestein. Susanne is een gepassioneerd interieurontwerpster, styliste en bloggster.

Susanne stelt zich voor: “In het dagelijks leven heb ik een eigen creatieve studio voor interieuradvies, interieurontwerp en styling genaamd SBZ Interieur Design (sbzinterieurdesign.nl). Tevens maakt mijn eigen woonblog “Stijlvol Styling” hier een belangrijk onderdeel van uit.

Mijn passie voor wonen begon al toen ik een klein meisje was. Als kind hield ik al van struinen door woonwinkels en tuincentra. Ook was ik graag creatief bezig en wou ik mijn kamer maar al te graag vaak veranderen. Ik laat mij nu vooral graag inspireren door de natuur, reizen en het dagelijks leven.

Naast dat ik vind dat een creatieve woonoplossing en een stijlvol interieur een belangrijke factor zijn. Vind ik het vooral ook heel erg leuk om mensen te leren kennen en daardoor op de juiste manier te kunnen informeren, inspireren en adviseren op gebied van wonen en inrichting/ styling. Mijn passie voor wonen onderstreep ik nog eens extra door mijn woonblog Stijlvol Styling, waarop ik dagelijks vele enthousiaste lezers bijpraat over de ins en outs op woongebied.

Stijlvol Styling is een interieur blog en tuin blog in één. Je vind er heel veel tips voor het inrichten en de styling van je gehele huis en tuin. Ook binnenkijkers, groen wonen, DIY’s, seizoensstyling inspiratie, woonnieuws en natuurlijk de laatste woontrends. Daarnaast geef ik mijn lezers graag een kijkje in mijn leven als blogger en stylist.”

Je kunt Susanne volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. MAISONS DU MONDE – KIDS COLLECTIE

F1-maisons-du-monde-decoration-chambre-kids-FrenchyFancy-9renchy Fancy is één van mijn favoriete woonblog’s. Net als ik publiceert blogger Celine dagelijks veel nieuwe wooninspiratie als binnenkijkers en interieur tips. Onlangs schreef ze een blog over de nieuws kids collectie van Maisons du Monde. Een woonwinkel welke vooral in België en Frankrijk vestigingen heeft maar absoluut een bezoek waard is mocht je in de buurt zijn. Vooral de uitgebreide en creatieve kids collectie voor kindjes in alle leeftijden vind erg leuk. Met deze collectie spelen ze altijd weer in op de fantasie en beleving van kinderen.

 

2. ONE LIVING ROOM – SEVERAL ZONES

2-By-lassen_saxe-stol2De Noorse Nina heeft een frisse en modere blog waarop ze tekens een kijkje geeft in haar eigen huis. Ze houdt van re-stylen en besteed veel aandacht aan seizoensstyling. De blogs zijn kort maar krachtig, de mooie beelden en haar duidelijke eigen stijl maken haar blog voor mij juist zo sprekend. Aanrader voor diegene die van trendy Scandinavische interieurs houden.

3. TEQUILA AND PINEAPPLE SUMMER PARTY

3-tequila-interieurAbby is de founder & blogger achter de bekende website Style me Pretty. Van oorsprong kon je op deze website alleen terecht om je onder te laten dompelen in de wereld van bruiloften en de bijbehorende styling. Tegenwoordig is er ook Style me Pretty Living, soms een tikkeltje voor mij te klassieke Amerikaanse en Canadese woonstijlen. Maar als je bijvoorbeeld decoratie tips zoekt voor een zomers feestje op je dakterras of dat geplande verjaardagsfeest dan ben je bij Style me Pretty helemaal op de juiste plek. Een heerlijk website om avonden lang te zoeken naar allerlei soorten styling en decoratie ideeën.

4. WE LOVE: DE LIGHTBOX VAN A LITTLE LOVELY COMPANY

4.woonblog-beWoonblog.be is de bekendste en wat mij betreft leukste woonblog van onze zuiderburen. Deze (Vlaams) Nederlandstalig geschreven blog is een bonte website vol woonnieuws en wooninspiratie. Deze blog over de lightbox van A Little Lovely Company laat zien hoe je met een lichtbak je interieur kan stylen. Vintage meets trendy.

 

 

 

 

5. URBAN JUNGLE BLOGGERS OVER VROUWENTONG

5-urban-jungleDit is een blog over Urban Jungle bloggers. Voor wie Urban Jungle bloggers niet kent; Dit is een internationaal netwerk van bloggers met allen een passie voor groen wonen. Zelf ben ik hier met Stijlvol Styling ook bij aangesloten. Igor en Judith zijn de oprichters van Urban Jungle bloggers. Zij verschenen onlangs op de Nederlandse groen blog van Mooi wat planten doen. Dit artikel gaat over styling met de de woonplant van de maand augustus 2015 ‘Vrouwentong’. Een plant die eerder jou verzorgt dan andersom.

 

Hopelijk hebben de blogs van Augustus u wederom geïnsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!

MEER TOP 5 INTERIEURBLOGS KUN JE VINDEN OP DEINSPIRATIE PAGINA!

Interieur inspiraties van Parket Onderhoud Service wordt beheerd door: Iris Havekes, interieur specialist van @cmore_interieur.

Geef een antwoord