TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS APRIL 2014

De 5 meest inspirerende interieur blogposts van april 2014 is samengesteld door Kimberly Eijkemans, interieurontwerper die in 2012 afgestudeerd is aan de Jan des Bouvrie Academie te Deventer. Ze is eigenaresse van KIMBERLY Design en Made by KIMBERLY (webshop), houdt van interieurs en heeft een passie voor styling. Ze zorgt ervoor dat je huis een echt thuis wordt met haar ontwerpen en styling.

Je kunt Kimberly volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. VTWONEN BLOG: BINNENKIJKEN NATUREL

Ik hou van binnenkijken bij andere mensen thuis. Het geeft veel inspiratie en leuke ideeën. De blog van VT Wonen hebben vaak prachtige binnenkijkers, zoals dit prachtige interieur met veel wit en warme houten tinten. Dit interieur is sereen en rustig en toch spannend door de combinaties in vormentaal en materiaal. Dit lijkt mij een fijn huis om in thuis te komen.

2. INTERIOR JUNKY BLOG: BEHANG VOL OPTISCH BEDROG

Ik ben niet altijd fan van behang, maar dit behang van Vimagio is wel een heel ander verhaal. Dit behang zit vol met optisch bedrog en is een waar pareltje onder de behangrollen. Het lijkt namelijk helemaal geen behang en je moet twee keer kijken voordat je er zeker van bent dat je ziet wat je ziet. Ik zou het bijna kunst noemen. Vimagio werkt samen met veel verschillende grafische designers, fotografen en kunstenaars en heeft een breed aanbod, genoeg om te zien als dit toch niet helemaal je smaak is.

3. DESIGNARESSE: REVIEW PRODUCT: LC2

Designaresse is een blog die pas net gestart is, maar nu al leuke items heeft waaronder dit review over de LC2 een vooraanstaand ontwerp van LeCorbusier. Er staan nog meer reviews op en er zullen vast meer reviews bij komen. Het gaat vooral over design en de reviews zijn alleen maar van designproducten. Handig om te weten hoe de designproducten zitten of hoe de kwaliteit is. Vooral als je overweegt een product te kopen, maar nog twijfelt over het een en ander. Sowieso een blog om goed in de gaten te houden!

4. INTERIEURINSPIRATIE BLOG: TAPIJT IN HET INTERIEUR

Zelf ben ik fan van een karpet of tapijt in het interieur. Het geeft een warme uitstraling en is vaak heerlijk zacht, een verrijking voor het interieur. Deze blog laat zien hoe je tapijt in je huiskamer kan toevoegen en met een goede uitleg waarom een karpet of tapijt in het interieur een toegevoegde waarde is. Ik ben het er helemaal mee eens.

5. WOONSCHRIFT INTERIEURBLOG: JE DROOMHUIS BOUWEN

Hier kan ik kort over zijn: heel handig om te weten wanneer je erover nadenkt zelf een huis te gaan bouwen. Heb je dit plan niet? Toch interessant om te weten, wie weet voor later 😉

 

Hopelijk hebben de blogs van April u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!