TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST VAN SEPTEMBER 2013

De top 5 met inspirerende blogposts van september 2013 is uit!

Deze keer geschreven door Louise van 30s magazine. Louise is een Lifestyle blogger. Hieronder de top 5 van meest inspirerende blog artikelen die zij in de maand september 2013 is tegen gekomen.

Louise: Toen mij gevraagd werd of ik een top 5 van favoriete blog posts voor September wilde delen, dacht ik eerst: oei dat wordt moeilijk. Ik lees wekelijks zo veel blogs, hoe ga ik daar nu een keuze uit maken? Ik ben zelf een lifestyle blogger, en blog dagelijks op mijn blog 30s Magazine over mijn ervaringen met producten, trends die ik gespot heb en leuke winkels die je niet mag missen en nog veel meer. Ik ben dus geen interieurspecialist, maar ik weet wel wat ik mooi vind en wat de trends zijn.

Daarom heb ik mij in mijn keuze laten leiden door interieur blogs die mij persoonlijk raakten en toch ook helemaal van nu zijn, maar die ook iets eigen hadden. Toen bleek, dat de keuze eigenlijk heel snel gemaakt was.

Hierbij mijn top 5:

1. Binti Home
In deze blog post neemt blogster Souraya ons even mee naar de Franse interieur beurs Maison & Objet, en laat ze ons de nieuwe collectie van Zenza zien. Als je net als ik van oosterse accenten en ambachtelijk design houdt is dit zeker een aanrader.

2. Amsterdam Next
Het heerlijke van herfstavonden is op de bank wegkruipen met een fijn tijdschrift en een warme deken. Op de blog Amsterdam Next deelt blogster Desiree de nieuwe collectie van de oh zo fijne winkel Sukha in Amsterdam.


3. Interior junkie
Decoreren hoeft niet duur te zijn. Dat laat Eva ons zien in haar blogpost over decoreren met kratjes. Super stoer en lekker origineel.

4. Stylizimo
Ik ben dol op blogs die niet alleen mooi zijn, maar ook een oplossing bieden. Nina van Stylizimo heeft een aestetisch verantwoorde oplossing om je sieraden netjes te sorteren. Design wat ook nog eens functioneel is!


5. Anya Adores
Soms zie je een interieur en denk je: dat had zomaar mijn huis kunnen zijn. Dat had ik toen ik de blog post van Anya zag waarin ze ons een kijkje geeft in een apartement in Stockholm. Ik was op slag verliefd op de vrouwelijke accenten en eenvoud.

Hopelijk hebben de blogs van september u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Deel uw inspiratie op social media met uw volgers door te klikken op onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!