TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST VAN AUGUSTUS 2013

De top 5 met inspirerende blogposts van augustus 2013 is uit! Deze keer geschreven door Patrick Kooiman van interiorator. Patrick is een van de weinige mannelijke (interieur) bloggers.

Patrick blogt ook voor de Bijenkorf en is regelmatig als gast blogger te vinden bij andere blogs. Je kunt Patrick ook volgen via TwitterFacebook en Pinterest.

Hieronder de top 5 van meest inspirerende blog artikelen die hij in de maand augustus 2013 is tegengekomen.

1. INTERVIEW MET MILOU KET TRENDWATCHER VOOR INTERIEUR + MODE

Dit interview met trendwatcher Milou Ket is een perfect voorbeeld van een blogger die écht een heel bijzondere blogpost neerzet. Trend forecasting vind ik fascinerend en dus is zo’n extra lange blogpost met veel inspirerende afbeeldingen smullen geblazen. Ik ken Iris persoonlijk en weet dat ze hier veel tijd en aandacht aan heeft besteed. Met afstand mijn nummer 1!

2. TIEN KEER EEN ODE AAN GROEN

Elisah Jacobs timmert hard aan de weg met haar blog InteriorJunkie.com. Veel content, een groot team van gastbloggers en een snelgroeiend publiek. Dat heeft deze dame heel handig aangepakt! De blogpost die me het meest opviel ging over de kleur groen – die op dit moment heel actueel is.

3. DIEREN IN HUIS

Sowieso krijgt Gevonden Op Marktplaats al een eervolle vermelding omdat deze blog wordt geschreven door een man – zo raar dat er bijna geen mannelijke interieurbloggers zijn. Dat gezegd hebbende vind ik zijn blogposts heel origineel en verfrissend. Vaak lijken interieurblogs op elkaar met dezelfde selectie van Pinterestplaatjes, maar zoals je ziet is dit van een heel ander niveau.

4. VINTAGE FINDS

Jelena Brillenburg-Wurth is één van de beste interieurstylisten van Nederland. Ze is nu ook flink aan het bloggen geslagen, dus dat belooft wat. Jelena is onlangs in Engeland geweest en heeft daar wat prachtig vintage keramiek op de kop getikt. Zo zie je maar, een inspirerende blogpost hoeft niet ingewikkeld te zijn. Kort tekstje, een paar eigen foto’s met het juiste gevoel en mij heb je.

5. GEORG’ FOR TRIP TRAP | DESIGNED BY CHRISTINA LILJENBERG HALSTROM

Van Desiree heb ik als blogger een belangrijke les geleerd: schrijf niet als een journalist maar als een mens. Die kunst verstaat Desiree als geen ander. Haar stijl is daarnaast heel herkenbaar. Heel knap dat ze met een beperkt kleurenpalet werkt en haar werk toch heel spannend houdt. Desiree blogde onlangs live vanuit de Design Trade-beurs in Kopenhagen en maakte deze heerlijke foto.

Hopelijk hebben de blogs van augustus u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Deel uw inspiratie op social media met uw volgers door te klikken op onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!