TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST OKTOBER 2013

De top 5 met inspirerende blogposts van oktober 2013 is uit!

Deze keer geschreven door Christy van Rij van Binnenpretwonen. Christy coacht particuliere opdrachtgevers bij het maken van keuzes voor stijl & sfeer en indeling van ruimtes. Voor bedrijven realiseert zij o.a. complete stylingprojecten. Hieronder haar Top 5:

1. SHOP LOVE, PROVIDE IN VANCOUVER

Igor Josifovic is een reislustige blogger en deze maand stak hij de oceaan over, naar Vancouver, Seattle en San Francisco. Hij laat de lezer kennismaken met één van de mooiste interieurwinkels in Vancouver: Provide. De kleuren blauw en geel trokken mijn aandacht, wat dat zijn precies mijn favorieten!

 

2. NEW DAWN ROSES

De herfst heeft zich in Noorwegen eerder aangediend dan in Nederland en Anne Lise plukte nog wat laatste rozen. Die ze vervolgens, geheel in haar stijl, in een prachtige vintage kan zette. Wat een schitterende foto’s!

 

3. WAITING

Ik lees heel graag de blogs van Ingrid, die je ongetwijfeld kent van het boek Kringloopvondsten. Want oh wat schrijft ze heerlijke stukjes in een bijzondere schrijfstijl vanuit haar huisje aan de dijk. Pure poëzie!


4. THINGS I LOVE #WEEK41

Marloes Schut blogt met grote regelmaat over …. ja …. nou euh, over dingen waar ze van houdt. De opzet van de blog vind ik zo geweldig; ga met je muis over de mooie foto’s op de homepage heen en zie daar: een tipje van de sluier wordt opgelicht. En als je dan erop klikt, ga je door naar de betreffende blog. Slim!


5. WALLFLOWERS

Ik ken Christine persoonlijk en vind haar het ultieme voorbeeld van een bruisend persoon. Ze ratelt, gebaart en lacht volgens mij de hele dag. De geplakte bloemetjes in deze blog had ik ook op de Woonbeurs gespot en was al van plan om dit te doen tijdens een feestje dat we binnenkort geven. Zo’n leuk idee!

Hopelijk hebben de blogs van oktober u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!