TOP 5 INSPIRERENDE INTERIEUR BLOGPOSTS VAN MEI 2013

De top 5 met inspirerende blogposts van mei 2013 komt van Iris Havekes,  interieursprecialist. Blogger Iris van C-More interieur advies is interieurontwerper en trendwatcher.

Tijdens haar werkzaamheden komt Iris veel inspirerende items tegen. Op haar blogschrijft ze over deze items die o.a gaan over interieur, design lifestyle, reizen, trends, concepten en vele vele meer.

Hieronder haar top 5 van meest inspirerende blog artikelen die zij in de maand mei 2013 tegen is gekomen.

1. WONDERABLE THE BEST OF TWO WORLDS

De blog 30sMagazine geeft zoveel inspiratie op lifestyle en interieur gebied. Deze blog blijf je lezen. Hier een post over Wonderable, een Nederlands merk dat handgemaakte interieuraccessoires ontwerpt met een flinke dosis inspiratie van verre oorden. Erg mooi gemaakt en een goed concept.
Thai Blue

2. BOTANISCHE PRINTS

Een post van Franca van Villa d’ Esta over botanische prints in je interieur. Het lijkt een trend te worden! De voorbeelden die zij hier geeft zijn bijzonder mooi! Ik vind de hele blog van Franca heel inspirerend!
botanische prints interieur

3. V&A MODERN CERAMICS

De blog Interiorator van Patrick is op zo veel manieren anders dan anders! altijd verrassend! Deze post gaat over de moderne keramiek afdeling in het Victoria & Albert Museum. Plaatjes om op te eten!
V&A Modern Ceramics

4. MY LIFE IN INSTAGRAM

Op de blog van Beeldsteil vind je zo veel mooie inspiratie foto’s! Het meeste door haar zelf gefotografeerd. In deze post geeft ze een kijkje in haar eigen interieur.
Beeldsteil blog instagram

5. MEMORIES ON CONCRETE MY LIVING ROOM

Beton: Ik vind het zo’?n prachtig materiaal! Stoer, maar ook zacht, aanwezig, maar ook op de achtergrond.. en puur! Hier laat Desiree van Vosgesparis een paar foto?s van haar eigen huis zien. Haar hele blog en huis zijn consequent in zwart wit en grijstinten. Het is zo mooi! Eigenlijk is alles aan haar blog mooi!
Memories on concrete

Hopelijk heeft een of meerdere van de bovengenoemde blogs u geinspireerd op gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!