TOP 5 INSPIRERENDE INTERIEUR BLOGPOSTS VAN MAART 2013

De top 5 met inspirerende blogposts van maart 2013 komt van Petra Postmus, professioneel interieurstylist. Zij is voornamelijk gespecialiseerd in klassieke, landelijke en romantische interieurs. Op haar blog publiceert ze alles wat haar inspireert.

De eerste tekenen van de lente met zijn sneeuwklokjes. Alleen met temperaturen rond het vriespunt is de lente nog ver weg en voelt het als winter. Dus nog maar even wegkruipen op de bank met een boek of tijdschrift en het lentegevoel krijgen van zachte pasteltinten, veel wit en licht, hertjes en leuke versierde potten. Dit kleurenpalet is ook één van de kleurentrends van 2013. Het zachte roze als accentkleur in je interieur is als de melk in je koffie. Het verzacht de koffie en hier de ruimte. En zorgt voor een vleugje romantiek.

1. SPRING IN MY HEAD

Poeder pasteltinten gecombineerd met wit voor dat lentegevoel. Lief en toch stoer door het verweerde kastje.

2. DILEMMA

Al liggend in de hangmat ruimte in je hoofd creëeren. Het interieur zorgt voor rust door dat er bijna geen meubels zijn en de muren, balken en de houten vloer wit zijn. Speels wordt het door de hangmat. Ruimte en rust door het witte interieur. Toch is het niet saai of voelt het niet koud aan. Alle nuances wit gecombineerd met de stoere hangmat en het antieke kastje. Speels en stoer. Ze heeft een mooi kleurpalet gekozen en dit goed geaccentueerd met accessories. Mooi!

3. HERTJES, HERTJES EN HERTJES

Hertjes zijn zo schattig. Volgens mij een nieuwe trend in je interieur. Niet alleen in de kinderkamer. Ook als decoratie voor je woonkamer. (bv.ingelijst aan de muur of als beeldje) Schattig!

4. COME FLY WITH ME, COME FLY, COME FLY AWAY

Even weg kruipen op de chesterfield bank met een tijdschrift, kopje thee erbij en de kachel aan. Mooie oude klassieke
chesterfield als eyecatcher in het interieur. De basis is wit gehouden met een toefje roze als accentkleur. Voor een lieve en volwassen uitstraling.

5. ZO LEUK

Een erg leuk idee om je potten te versieren. Het kanten papier met stoer touw. Zo leuk!

Hopelijk heeft een of meerdere van de bovengenoemde blogs u geinspireerd op gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!