TOP 5 INSPIRERENDE INTERIEUR BLOGPOSTS VAN JUNI 2013

De top 5 met inspirerende blogposts van juni 2013 komt van Danielle van Rheenen, interieursprecialist. Danielle is eigenaar van Interieur Inspiratie, daarnaast is ze onder andere interieurblogger en hoofdredactrice.

Haar specialiteiten zijn bloggen, netwerken, schrijven van artikelen, promoten van artikelen, winacties, internetmarketing, videomarketing. Hieronder haar top 5 van meest inspirerende blog artikelen die zij in de maand juni 2013 tegen is gekomen.

1. A MERRY MISHAP

Deze blog moet je alleen al volgen voor de fantastische foto’s die er op staan. Wat een inspiratie voor je interieur, veel zwart wit maar elke keer weer anders. Daarnaast ook erg veel lifestyle artikelen, zoals leuke kleding.
Interieurfoto juni 1

2. EST 

Een blog helemaal vanuit de andere kant van de wereld, Australie. Ik ben dol op de stijl van de Austrilische interieurs en Est geeft mij hier dagelijks een portie van.
Interieurfoto juni 2

3. ZILVERBLAUW

Een blog vol kleur. Elke keer weer laat Anki je weer zien hoe kleurrijk haar interieur is. Anki fotografeert haar interieur, haar kinderen en haar leven op een manier dat je bijna in de foto wordt getrokken.
Interieurfoto juni 3

4. LANGIUS DESIGN

Een persoonlijke blog van Nelleke waar ze naast haar interieur ze haar dagelijks leven laat zien door middel van o.a. foto’s. Ze laat je onder andere meekijken in haar gerestylde camper voor een echt vakantiegevoel.
Interieurfoto juni 4

5. KINDERKAMERSTYLIST

Kinderkamer stylist blogt over de leukste items voor de kinderkamer. Alleen haar prachtige moodboards zijn al de moeite waard om deze blog te volgen. In het haar recente blog gaat ze in op een van de trends van tegenwoordig: Slingers in het interieur.
Interieurfoto juni 5

Hopelijk hebben de blogs van juni u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Deel uw inspiratie op social media met uw volgers door te klikken op onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!