Paas styling

Op z’n paasbest!

Volgende week is het zover, want op zondag 27 en 28 maart is het pasen! Pasen is gezellig, omdat u dan samen met uw gezin of familie bent en u uw huis eens lekker kunt stylen voor het voorjaar. Deze dag staat in het teken van eieren zoeken, eten en het samenzijn. U kan uw huis al op een hele simpele manier paas klaar maken. Versier eens een ei met washi tape in plaats met verf en haal de voorjaarsbloemen weer in huis. Op onderstaande collage hebben wij wat leuke paas-inspiratie verzameld.

Collage pasen

Paas styling tips

Paas decoratie

Kleed de tafel aan met bloemen, takken en eieren. Denk aan bloemen zoals blauwe druifjes, tulpen en bloesemtakken. Een leuk ‘do it yourself’ is om een ei uit te hollen en deze te gebruiken als mini bloempot. Hang uw versierde eieren in een paastak met draad of touw en vul meerdere glazen of vaasjes met bloemen.

Paas tafel

Hoe dek je een gezellige paastafel?

Bij pasen denken we aan zon, bloemen, voorjaar en het duurt nog maar even voordat de lente begint. Je kan gaan voor een rustig kleurenpalet, kies hiervoor kleuren als witten, grijzen en fris groen. Wilt u meer kleur? Doe dan lekker gek met geel en pastelkleuren. Ook veren passen perfect binnen de paas styling. Leg ze in een schaal tussen de eieren of hang ze aan een paastak.

Paas takken

Styling van een paastak

 

Paasdecoratietrends 2016

Ook op het gebied van paas-decoratie zijn er trends. Dit jaar zien we juist niet veel paas kleuren terug, maar juist rustige tinten zoals wit, aardetinten en grijs. Ook is het helemaal hip om licht eiken hout te combineren met materialen zoals linnen en katoen en met rustige tinten zoals wit en grijs. Parket Onderhoud Service wenst iedereen fijne paasdagen toe.

Paasei

Hol een ei uit en stop er een leuk plantje in!