Groen Moet Je Doen

Haal het groen in huis. Het is niet alleen de kleur, maar een totaal sfeer. Groen zorgt voor rust, maar zorgt ook voor een gezonde omgeving. Het is gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Speciaal de kleur donkergroen brengt interieurs tot leven. Combineer het met andere natuurlijke materialen, zoals een houten parket vloer, waardoor de kleur nog meer tot zijn recht komt.

Geniet van het mysterie van donkergroen

De donkergroene tint behoort tot de donker licht trend die we dit jaar veel terug zullen zien. Bij deze trend is de nacht als uitgangspunt gebruikt. Duisternis treft niet alleen de mens, maar ook dieren en planten. De donkergroene kleur is een mysterie van het duister.

Collage groen

Combineer groen met natuurlijke materialen zoals een houten vloer

Groen combineren

De kleur is goed te combineren met okergeel, okergoud, donkerblauw en lichte tinten zoals grijzen en witten.

Probeer ook bovenstaande kleuren terug te laten komen in de accessoires, of ga voor gedurfd en zoek accessoires precies in dezelfde kleur. Wat u hiermee creƫert is dat in plaatst van eye catchers het mysterieuze accessoires worden waar je nog langer naar moet kijken omdat ze niet direct opvallen. U kunt ook kiezen voor alleen groene planten, dit past binnen elk interieur en binnen elke stijl.

 

 

 

De kleur groen kunnen we vooral goed in ons interieur gebruiken omdat het zorgt voor rust.
En dat is precies wat we allemaal goed kunnen gebruiken in ons drukke leven.
Want zeg nou eerlijk, wat is er nu fijner om thuis te komen en meteen te kunnen ontspannen.

Ga voor groene planten

Kies voor groene planten op verschillende plekken in huis

Kies accessoires uit in dezelfde kleur