TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOSTS APRIL 2015

De Top 5 meest inspirerende blogposts van april is samengesteld door Mascha Ekkel van LEEM Concepts. Mascha is woonblogger en -stylist en blogt over Luxueus, Exclusief, Excellent en Mooi wonen. Zij is regelmatig in stijlvolle woonwinkels te vinden, schrijft blogs voor luxe interieurlabels en verzorgt tweewekelijks een gastblog voor Interiorjunkie. Haar inspiratie haalt zij vooral uit de stapels woon- en tuinbladen die zij in al die jaren heeft verzameld. Ooit zou ze zelf nog wel een huis of een hotel willen ontwerpen en inrichten en een eigen woonwinkel willen runnen.

Je kunt Mascha volgen via:

TOP 5 MEEST INSPIRERENDE BLOGPOST

1. LXRY FAVOURITE: TABLEWARE

Ik kijk wekelijks op de site van LXRY om even te scannen wat er allemaal speelt op het gebied van Luxury Lifestyle. Het zijn vaak korte, bondige posts met een klein aantal foto’s, maar het inspireert me en geeft mij nèt even die trigger om er zelf wel of niet op in te zoomen voor LEEM. Deze post viel op door de kleuren van het Portugese aardewerk in combinatie met het wit-gouden bestek.

2. BARRANCAS HOUSE BY EZEQUIEL FARCA

De site van Home Adore is voor mij een geschenk uit de hemel! Hier komen de mooiste binnen- en buitenkijkers voorbij. Deze blog benadrukt hun oog voor design en architectuur en het luxe wonen. Wat mij in deze blog enorm aanspreekt is het feit dat het interieur naadloos aansluit bij het exterieur en andersom. Wat een geweldige make-over!

3. GROENE VINGERS – MUST HAVE

“Een van mijn favoriete woonmagazines is de Residence. En ook online weten ze mij iedere keer weer te boeien; hun blogs zijn informatief en aantrekkelijk. Deze must have wil ik dan ook zeker zelf ook hebben! Het model van deze gieter mag dan wel 100 jaar oud zijn, maar dit koperen exemplaar misstaat zeker niet in de hedendaagse moderne tuin. Naast hun blogs bekijk ik ook altijd nog even het huizenaanbod… lekker wegdromen bij de mooiste villa’s in binnen- en buitenland!”

4. DE STIJLVOLLE LOFT VAN EEN ZAKENMAN IN PARIJS

Een blog van Roomed mocht in mijn Top 5 zeker niet ontbreken! En deze blog over een stijlvolle loft van een zakenman in Parijs zou ook heel goed doen op de blog van LEEM Concepts. Het gouden kookeiland vind ik echt gewèldig, zeker in gewaagde combinatie met de hanglamp en het gekke houten krukje. Er had van mij wel wat meer tekst in de blog gemogen, maar in dit geval voldoen de foto’s ruimschoots aan mijn verwachtingen!

5. DE BESTE CONCEPTSTORES VAN HAARLEM!

Mijn laatste ontdekking is de Haarlem City Blog. Omdat ik dichtbij Haarlem woon, en daar ook regelmatig bij woonwinkels op bezoek ga, heeft deze site sindsdien mijn aandacht. Zoals het een goede blogger betaamt, komt Haarlem City Blog ook regelmatig met tips. En deze tips zijn zeker de moeite waard! Naar aanleiding van deze blog met een pakkende foto van concept store Brandsunxpctd ga ik zeker binnenkort weer richting Haarlem!

 

Hopelijk hebben de blogs van April u wederom geinsprireerd op het gebied van interieurstyling. Inspireer ook uw vrienden door deze pagina te delen via de onderstaande Twitter- en Facebook-buttons!