Maple Kubus Vloer, Semi Mat Lak, Rotterdam

In het centrum van Rotterdam, vlakbij het door Monopoly zeer bekend geworden Hofplein en de Coolsingel, bevindt zich een royaal appartement. In het hart van Nederlands meest bekende havenstad bevinden zich een aantal moderne appartementencomplexen met ruime woonruimtes waarvan deze er één is. Maar wel eentje met een extraatje: het appartement biedt een uitzicht over heel Rotterdam kijkend door de enorme ramen.

De lichtinval geeft de vloer extra sfeer

De lichtinval geeft de vloer extra sfeer

Maple Kubus Vloer in een Semi Mat Lak

In dit appartement ligt een zwevende Kubus vloer Maple, Eiken en Donau. Voor de parketteurs van Baltussen Parket was de aangewezen taak dat deze unieke vloer nieuw leven werd ingeblazen door de vloer te schuren en te lakken. Daarnaast zijn ook de afwerklijsten vernieuwd om het geheel splinternieuw te laten ogen. Opmerkelijk feit: tijdens het renoveren van de vloer vond de huldiging van Feyenoord vanwege het winnen van de Nederlandse beker plaats op de Coolsingel. Zo hebben onze parketteurs tijdens hun pauzes ook kunnen meegenieten van het feestgedruis!

Het mooie kubus patroon van bovenaf

Het mooie kubus patroon van bovenaf

Een houten trap

In dit ruime appartement is, naast de Kubus vloer met unieke patronen, veel hout aanwezig. In de woonkamer staat een kolossale houten boekenkast bomvol kleurrijke boeken wat de woonkamer enorm veel sfeer met zich meebrengt. Daarnaast zorgen de grote ramen voor veel lichtinval in de ruimtes. Opvallend is het feit dat de kubus vloer is doorgelegd in de gang. Dat is doorgaans niet bijzonder te noemen, echter, in dit geval loopt de vloer door tot een wenteltrap. De ronding van de wenteltrap geeft de in kubus vorm gelegde vloer nu een hele bijzondere look.

Kubus vloer met mooie rand

Kubus vloer met mooie rand

Patronen in uw houten vloer

Een fraai detail van een kubus vloer is de mogelijkheid aan patronen die gekozen kunnen worden. U kun op die manier uw vloer een stukje eigen maken en daardoor een stukje van uzelf toevoegen aan uw huis. Dit patroon heeft, naast dat het uniek oogt, nog een opmerkelijk detail. Wanneer u laag over de vloer heen kijkt, lijkt het alsof er een soort trapeffect ontstaat. Een ware optische illusie!

Het unieke patroon in de kubus vloer

Het unieke patroon in de kubus vloer

Laat u inspireren door onze overige klantcases!