Hoe krijg ik mijn houten trap weer mooi?

Een trap is een onderdeel van een woning dat veel gebruikt wordt. U zult waarschijnlijk meerdere keren per dag naar boven en weer naar beneden lopen, misschien ook met schoenen aan. Het is daarom niet gek dat uw houten trap er na een aantal jaar niet meer zo mooi uit ziet als eerst. Gelukkig kunnen houten trappen goed gerenoveerd worden, waarbij er van alles mogelijk is.

Opknappen of andere look?

Naast dat trappen opgeknapt kunnen worden, kunt u er ook voor kiezen uw trap een totaal andere look te geven. Misschien is de vloer in uw huis veranderd in de afgelopen jaren, en wilt u hierbij een bijpassende trap. Of u bent mogelijk uitgekeken op uw huidige trap en vindt het tijd voor het nieuws, bijvoorbeeld een andere kleur. Ook is het natuurlijk een optie om de trap weer te herstellen in zijn originele staat.

In sommige woningen – maar ook in kantoren, winkelpanden, theaters, et cetera – is een trap een prominent object in bijvoorbeeld uw woonkamer, foyer of gang. Een traprenovatie kan dan veel betekenen voor de sfeer en uitstraling in deze ruimte.

Wat zijn de mogelijkheden?

In principe kunnen wij elke trap weer mooi maken: zowel rechte trappen als trappen met een bocht of hoek. Ook is het toevoegen van antislipstrips mogelijk, zodat u minder snel uitglijdt op gladde sokken.

Advies en offerte op maat

Mocht u geïnteresseerd zijn in het door ons laten opknappen van uw houten trap, neemt u dan gerust contact met ons op.