EXCLUSIEVE BONECO LUCHTBEVOCHTIGERS IN HET ASSORTIMENT.

Boneco heeft 2 nieuwe en zeer exclusieve luchtbevochtigers in het assortiment! De nieuwste technologieën en een modern design maken deze luchtbevochtigers de top op de huidige markt.

Parket Onderhoud Service heeft de eer om de Boneco H680 luchtbevochtiger & luchtreiniger en de Boneco U700 luchtbevochtiger als één van de eersten in Nederland in het assortiment te mogen opnemen.

BONECO H680 LUCHTBEVOCHTIGER & LUCHTREINIGER

De Boneco H680 luchtbevochtiger & luchtreiniger biedt de nieuwste technologie. Door het nieuwe Hybride-Filtersysteem wordt 99% van al het stof in huis en bacteriën verwijderd. Met een bereik tot 300m2 is dit een uiterst krachtig apparaat die zorgt voor een optimaal klimaat in huis. Klik hier voor meer informatie over dit product.

boneco-h680-2-1257-753

BONECO U700 LUCHTBEVOCHTIGER

De Boneco U700 luchtbevochtiger heeft een ultrasone werking. Dit zorgt voor een zeer energiezuinige en geluidloze werking. Compleet automatisch instelbaar, de nieuwste filtertechnologie en een uiterst fraai design. Het volledig zelfreinigende systeem maakt ook dit een unieke luchtbevochtiger welke richting de top van de luchtbevochtigers gaat. Klik hier voor meer informatie over dit product.

boneco-u700-5-1259-511

 

 

 

 

 

 

Wilt u telefonisch advies over de juiste luchtvochtigheid bij u thuis of meer informatie over onze producten? Bel dan gratis: 088 600 2000