Corona en onze bezorging

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Wij blijven op verantwoorde wijze bezorgen, zolang dat veilig en gezond kan. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop. Daarom volgen we de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten, en hebben we maatregelen getroffen waar dat nodig is. We houden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten.

Sluiting winkels

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn niet-noodzakelijke winkels tijdelijk gesloten. Servicepunten waar je pakketten kunt ophalen mogen wel open blijven. Veel PostNL-punten zijn dus open, maar hebben soms wel andere openingstijden. Ben je op zoek naar een PostNL-punt en wil je zeker weten dat die open is? Kijk dan hier.

Drukte post en pakketten

Door de sluiting van winkels wordt er veel meer online besteld. Door de drukte komen sommige pakketen misschien later. Onze vervoerder PostNL doet er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen! Wil je weten wanneer je pakket wordt bezorgd? Houd de track & trace, die we je sturen zodra je pakket verstuurd is, goed in de gaten.

Meer weten?

Kijk op de Veelgestelde vragen-pagina van PostNL of neem contact met ons op.