Vernieuw uw houten vloer voor een nieuwe uitstraling

Een vloer is een van de dingen in een woning die voor een groot deel de sfeer in een huis bepaalt. Natuurlijk spelen ook de meubels een rol; deze zijn gemakkelijker te vervangen – wanneer u een keer iets nieuws wilt – dan een vloer. Ook muren zijn gemakkelijk te verven. Maar wat als u de uitstraling van uw vloer wilt aanpassen? Hiervoor hoeft u niet meteen te kiezen voor een nieuwe vloer; wij kunnen uw huidige vloer een nieuwe look geven!

Uw vloer weer als nieuw

Binnen 3 dagen kunnen wij uw vloer schuren en opnieuw afwerken. Naast het opknappen van de vloer, kunt u er vervolgens ook voor kiezen de vloer af te werken in bijvoorbeeld een andere kleur olie. Een vergeelde eikenvloer kunt u bijvoorbeeld een moderne en frisse uitstraling geven door middel van een witte of grijze kleur. Ook hele specifieke en uitgesproken kleuren zijn mogelijk. In de afbeelding hieronder ziet u een aantal kleuren uit ons assortiment. U kunt er ook juist voor kiezen uw vloer te behandelen met een transparante olie of lak, waardoor de vloer onbehandeld lijkt maar wel degelijk beschermd wordt.

Loba kleurvarianten

Loba kleurvarianten

Het renoveren van een houten vloer is vakwerk, waar onze eigen parketteurs veel ervaring mee hebben. Al sinds 1974 renoveert Parket Onderhoud Service houten vloeren in heel het land.

Maak een afspraak of kom langs

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op voor het plannen van een afspraak. Een van onze adviseurs, die overal in het land wonen, komt graag bij u langs in uw woning, winkel of kantoorpand. Wij nemen dan onze ‘mobiele showroom’ mee; aan de hand van een aantal samples proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom in Hoogeveen! We adviseren u graag.