Urine en braaksel op uw houten vloer

Urine, braaksel of een zwarte vochtplek door bijvoorbeeld een metalen verfblik op uw vloer zijn erg vervelend. Deze vlekken trekken vaak diep in het hout, vooral als het wat langer op de vloer blijft liggen. Dit komt doordat er een grote hoeveelheid zuur in zit, deze zorgt vervolgens voor een zwarte plek op uw parketvloer.

Voor zowel u als voor de professional zijn deze vlekken lastig te verwijderen, ook wanneer u deze vlek gaat schuren is het mogelijk dat deze niet volledig verdwijnt. Helaas overkomt je het soms, wat is dan de beste oplossing om deze vlek snel en effectief te verwijderen?

Vochtplek op houten vloer veroorzaakt door een metalen blik.

Vochtplek op houten vloer veroorzaakt door een metalen blik.

Woca Easy Neutralizer Toepassing

Woca Easy Neutralizer is de oplossing! Een nieuw product wat de strijd aangaat met deze vervelende vlekken op uw houten vloer. Woca Easy Neutralizer kan worden toegepast op Eiken parketvloeren om bijvoorbeeld vlekken van urine, braaksel, metaal, roest en bloempotten te verwijderen.

Woca Easy Neutralizer verwijderd vlekken die zijn veroorzaakt door een reactie met looizuur. Looizuur is een stof die veel in Eiken voorkomt. Dit is ook de reden dat dit product alleen te gebruiken is op Eiken houtoppervlaktes.

Vernevel de Woca Easy Neutralizer eenvoudig over de vlek op uw vloer

Vernevel de Woca Easy Neutralizer eenvoudig over de vlek op uw vloer

Woca Easy Neutralizer gebruiksaanwijzing

U kunt de Woca Easy Neutralizer vernevelen over de vlek in de houten vloer. Laat de Easy Neutralizer vervolgens 30-60 minuten in het hout trekken. Vervolgens kunt u de vlek afnemen met een vochtige lauwe doek. Is de vlek nog niet volledig verdwenen? Dan kan u het zelfde proces nogmaals uitvoeren.

Als het hout volledig droog is kan het zijn dat de vloer schraal is. Dit komt omdat de Woca Easy Neutralizer ook een gedeelte van de afwerkingslaag aantast. Behandel het daarom met de basisbehandeling die het hout heeft gehad. ( Olie, Was, Zeep)

Het resultaat na gebruik van de Woca Easy Neutralizer

Het resultaat na gebruik van de Woca Easy Neutralizer

In sommige gevallen is de plek te groot om te behandelen met de Woca Easy Neutralizer. Parket Onderhoud Service kan niet garanderen dat de vlek volledig verdwijnt. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

De Woca Easy Neutralizer is te bestellen in onze webshop!