Houdt u ook van uw tuinmeubels?

Woca Exterior Paint

Op onze advies blog, lichten we een product óf advies toe wat seizoen gericht is. Het voorjaar staat weer voor de deur en het wordt hoog tijd om de tuin op orde te hebben en de tuin meubels weer te voorzien van een opknapbeurt zodat ze ook weer naar buiten kunnen. De Woca Exterior Paint is toepasbaar op behandeld en nieuw hout. Het is een dekkende verf voor buiten en met name geschikt voor tuinmeubelen, gevelbekleding, het bewerken van tuinhuizen, schuttingen etc. Ook wordt de Woca Exterior Paint gebruikt om groene aanslag en verkleuring tegen te gaan. De Woca Exterior Paint is te verkrijgen in meerdere kleuren: Wit, roomwit, grijs, steengrijs, antraciet, zwart, ossenrood, groen en blauw.

Woca Exterior Paint

De Woca Exterior Paint is geschikt voor kozijnen, tuinmeubels, gevelbekleding, tuinhuizen etc.

Zorg ervoor dat de houten oppervlakken eerst gereinigd worden met de Woca Exterior Cleaner. Stukjes verf die verweerd zijn moeten eerst worden verwijderd. Mocht er hout aanwezig zijn wat beschadigd is, zorg er dan voor dat dit geschuurd wordt. Laat het hout drogen en verwijder de overige houtvezels met een stukje schuurpapier met een korrel van 120. Let er wel op dat u het hout behandeld alleen als het droog weer is en vermijd zonlicht en warme temperaturen.

Giet de Woca Exterior Paint in een plastic emmer en blijf goed roeren voor een gelijkmatig resultaat. Als alternatief kan de verf ook verdund worden met max 20% water. Hiermee creëert u een optimale verfopname en het zorgt voor een betere hechting. Vervolgens kunt de Exterior Paint aanbrengen met een kwast of roller op het oppervlak. Na 4 uur is het weer overschilderbaar bij 20 graden celsius. Na 6uur is het oppervlak stofdroog en na 24uur is het oppervlak volledig droog.

Kleurvariaties van de Woca Exterior Paint

De Woca Exterior Paint is in meerdere kleuren leverbaar. Voor iedereen zit er iets bij wat qua kleur geschikt is. Gaat u voor rustig wit of crème of vossenrood of donkergroen?
Het wordt aangeraden om gemiddeld één maal per jaar te controleren of er beschadigingen hersteld moeten worden. Dir product is enkel alleen voor buitengebruik.

Kleurvariaties Woca Exterior Paint

De Woca Exterior Paint is in meerdere kleuren te verkrijgen

De Woca Exterior Paint is te bestellen in onze webshop!