Een Witte Houten Vloer Met Woca Floorpaint

Een witte houten vloer is bijna niet weg te denken uit de hedendaagse vintage en retro interieurs. Kleurrijke kleden, stijlvolle banken en fancy cactussen maken het plaatje helemaal compleet samen met een wit geverfde houten vloer. Het is gedurfd, dat moeten we te kennen geven, maar een wit geverfde houten vloer is zeker een unieke beleving. Heeft u het lef om te gaan voor een witte houten vloer met Woca Floorpaint?

Een Witte Houten Vloer Met Woca Floorpaint

Een detail foto van een wit geverfde houten vloer

Een witte houten vloer

Het voelt een beetje als uw vertrouwde lange haren te laten knippen tot een nieuw, kort en fris model wanneer u er voor kiest om uw vertrouwde, bruin gekleurde houten vloer om te toveren tot een stoere wit geverfde houten vloer. Heel spannend, maar zeker de moeite waard. Het leuke van het wit verven van een houten vloer is dat het mogelijk is voor íedere houten vloer. En iedere houten vloer creëert op die manier weer zijn eigen sfeer. Om de trendy witte houten vloer het best tot zijn recht te laten komen is het aan te raden om in uw interieur te compenseren met andere kleuren. Felle kleuren als details in bijvoorbeeld kussentjes, kleedjes of accessoires zorgen voor een mooi contrast. Plaats daar een donker gekleurde bank en stoelen bij en het plaatje is compleet.

Een Witte Houten Vloer Met Woca Floorpaint

Een vintage interieur gecombineerd met de witte houten vloer

Een Witte Houten Vloer Met Woca Floorpaint

Nog een voorbeeld van een perfect contrast tussen interieur en houten vloer

Hoe verf ik mijn vloer?

Allereerst is het erg belangrijk om te weten dat het verven van een houten vloer het beste gedaan kan worden door een professional. Het vergt namelijk de nodige ervaring en kennis om het tot een succes te laten leiden. Wanneer u toch besluit om het zelf te doen, kunt u het beste gebruik maken van het product Woca Floorpaint, wat tevens te koop is in onze webshop en de volgende stappen te nemen:

1. Voordat u Woca Floorpaint aanbrengt, dient het oppervlak volledig schoon, droog en vetvrij te zijn. Hier kunt u Woca Intensiefreiniger voor gebruiken. U gebruikt op 5 liter water.

2. U roert tijdens de behandeling de Woca Floorpaint goed door. Vermijd kleurverschillen door meerdere bussen voor gebruik te mengen. U brengt de Woca Floorpaint gelijkmatig aan met een kwast of kortharige roller in de lengterichting van het hout.

3. Als de Floorpaint droog is, is een tussentijdse schuurbeurt met een speciale paarse schuur pad korrel 220/240 noodzakelijk. De vloer vrijmaken van schuurstof voor de volgende stap.

4. Voor consumenten zijn 2 lagen voldoende, voor bedrijven waar de vloer veel belast wordt, wordt het door ons aangeraden om na de tweede laag nogmaals te schuren om een derde laag aan te brengen. Volledige uitharding vindt plaats na 5-7 dagen. Na 24 uur kan de vloer al wel voorzichtig betreden worden.

(Gebruiksaanwijzing voor de Woca Floorpaint.)

Een Witte Houten Vloer Met Woca Floorpaint

Vintage ontmoet modern

 

Wilt u uw huidige houten vloer wit laten verven door een professional? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op!