Houten Vloer In Restaurant

Een houten vloer in een restaurant. Dat is iets wat tegenwoordig steeds vaker te zien is. Een houten vloer in een restaurant is namelijk een heel verstandige keuze. Het is duurder in de aanschaf, dat is een feit, maar op lange termijn betaald een houten vloer zich dat zeker uit. Lees daarom in deze blog de voordelen van een houten vloer in restaurant.

houten vloer in restaurant

Een stoere houten vloer die volledig bij het interieur van restaurant Moeke Vaatstra past

Uitstraling

Een houten vloer in een restaurant zorgt voor warmte. Een lekkere uitsmijter op een druilerige dinsdagmiddag in november smaakt stukken beter in een sfeervolle ruimte met een knapperende open haard en een fraaie houten vloer dan een ruimte met kille plavuizen. Bovendien is een houten vloer een natuurlijk en duurzaam product, dat sluit in vele gevallen goed aan bij een menukaart.

houten vloer in restaurant

Een stoere houten vloer die volledig bij het interieur van restaurant Moeke Vaatstra past

Sterk

Drukte en zoveel mogelijk gasten ontvangen is prioriteit nummer een van een restaurant. Drukte betekent ook meteen veel loop- en werkverkeer op de vloer. Een houten vloer biedt daarin een goede oplossing. Een houten vloer is namelijk in tegenstelling tot een laminaatvloer of vloerbedekking ontzettend goed bestand tegen intensief gebruik.

houten vloer in restaurant

Deze vuren houten vloer past helemaal bij de sfeer van deze zaal in Brasserie ‘t Hof in Zuidlaren

Hygiëne

Een houten vloer is van alle type vloeren het meest hygiënisch en zeer goed schoon te houden. Bovendien kan een hardnekkige vetvlek dankzij gevallen eten of drinken in veel gevallen gemakkelijk verwijderd worden met de juiste reinigingsproducten. Hygiëne is niet alleen belangrijk met betrekking tot de gasten, maar ook tot het personeel. Een goede hygiëne binnen uw restaurant zal bijdragen aan de gezondheid van het personeel en zal voor minder ziekte zorgen.

houten vloer in restaurant

Een eiken visgraat patroon als tafelblad onder een koffiemachine. Hoe fraai is dat!?

Duurzaam verwarmen

In de winter draait de verwarming in een restaurant overuren om alle gasten warm te kunnen houden. Dat kost onnodig veel geld. Een houten vloer kan daarin flink besparen. Vloerverwarming i.c.m. een houten vloer is daarin een zeer goed alternatief. De aanschafprijs van het geheel is in de eerste plaats hoog, maar in de toekomst zal dankzij de lage stookkosten de winst zich uit betalen.

Is uw vloer ook aan een onderhoudsbeurt toe? Bereken hieronder uw prijs voor het onderhoud van uw vloer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor vragen over uw vloer via ons contactformulier.

IN 2 MINUTEN EEN PRIJS BEREKENEN