Eiken Versaille Patroon Naturola Geolied, Utrecht

Het Eiken Versaille Patroon is een eeuwenoud patroon, de basis vinden we terug in het kasteel van Versailles nabij Parijs. Sinds de bouw van dit paleis heet het nog steeds het Versaille Patroon. Het Versaille Patroon is maar te leggen op 1 manier, de gekozen houtsoort en de afwerking is wel voor het kiezen. Het patroon bestaat uit vierkante panelen met een uniek vlechtwerk binnenin. Het vlechtwerk bestaat uit stroken in een molenwiek verband.

Eiken Versaille Patroon naturola geolied

Mogelijkheden voor een Versaille Patroon

Het Versaille Patroon bestaat uit Eiken vloerdelen behandeld met een Naturola olie. Uiteraard zijn hier veel andere mogelijkheden in. In de meeste gevallen wordt een Versaille Patroon geleverd in Eiken. Een Eiken Versaille Patroon heeft qua afwerking nog veel mogelijkheden. De uiteenlopende kleuren en verouderingsprocessen bieden een ruime keuze voor elk wat wils. Ook is een Versaille Patroon leverbaar in Wengé, Maple, Merbau en vele houtsoorten meer.

Eiken Versaille Patroon naturola geolied

Het verouderen van het Versaille Patroon is een uitstekende manier om het klassieke patroon tot zijn recht te laten komen. Op deze manier lijkt het alsof de vloer al jaren of zelfs honderden jaren ligt. Ook het combineren van het klassieke Versaille Patroon met een moderne afwerking zoals een witte olie kan een spectaculair resultaat bieden.

Referentie

In dit prachtige landhuis gelegen nabij Utrecht is bewust gekozen voor het klassieke Versaille Patroon met een naturola olie behandeld voor een moderne afwerking. Het interieur is klassiek ingericht waardoor de vloer uitstekend uitsluit bij de wensen van de klant. Door het grote oppervlakte van de woonkamer komt het Versaille Patroon  uitstekend tot zijn recht.

Eiken Versaille Patroon naturola geolied

De unieke ligging van dit landhuis midden in het bos, de klassieke uitstraling van de deuren, kozijnen en ramen maken het een prachtig totaalplaatje. De rust die te vinden is in dit interieur brengt je terug in de tijd. De moderne afwerking van de houten vloer, de enkele moderne elementen in huis brengen je weer terug in het heden en laten je versteld staan. Een juweeltje op de grens van de Utrechtse heuvelrug.

Eiken Versaille Patroon naturola geolied

De vloer is een aantal jaar geleden opnieuw geschuurd om weer de frisse look van het hout terug te krijgen. Vervolgens is deze opnieuw geolied met de Naturola olie. De Eiken parketvloer komt door de schuurbeurt weer uitstekend tot zijn recht.

Eiken Versaille Patroon naturola geolied

Laat je verrassen door onze overige klantcases!