Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Kastanje Lamelvloer Geschuurd in Haarlem

Aan de rand van het centrum staat het fraaie wooncomplex Tuinwijk-Zuid. De authentieke woningen in dit complex zijn in de jaren 20 met kijk op design en functioneel gebruik van ruimte gebouwd. Bij een unieke woning hoort ook een zeer unieke vloer. In deze woning ligt namelijk een vloer die we doorgaans niet vaak tegenkomen en onze eigen parketteurs kregen de kans om de vloer een onderhoudsbeurt te geven. Zo heeft Parket Onderhoud Service deze unieke Kastanje Lamelvloer geschuurd in Haarlem. Daarnaast is ook de trap naar de eerste verdieping voorzien van Casapark Eiken Farina trapbekleding.

Wit contrasteert met hout

Kastanje is een houtsoort die in Nederland niet snel wordt gebruikt om houten vloeren van te produceren of te leggen. In bepaalde regio’ Frankrijk daarentegen zijn de meeste houten vloeren Kastanje, waar dat in Nederland toch de Eiken vloeren betreft. Dit heeft alles te maken met de productie. Het meeste Kastanje wordt namelijk in Frankrijk gekapt.

Houten vloeren passen eigenlijk binnen ieder interieur en zijn de combineren met allerlei kleuren. Toch valt de natuurlijke houtkleur het meeste op wanneer het gecombineerd wordt met wit. Dat is goed terug te zien in deze woning. De unieke en warme uitstraling van het Kastanjehout met de sprekende tekening contrasteert fantastisch met het steriele wit.

Kastanje heeft een hoog looizuurgehalte waardoor de vloer naar wens donkerder gemaakt kan worden. Dit kan door de vloer te roken of door een kleurolie te kiezen. Kiest u bijvoorbeeld voor een donkere olie, dan zal de vloer ook aanzienlijk donkerder worden. Wanneer dezelfde afwerking zal worden toegepast op een Eiken vloer zal het resultaat zichtbaar minder verschil geven. In dit geval is er gekozen voor een naturel olie. Zo behoudt de Kastanjevloer haar natuurlijke kleurstelling, maar krijgt het toch de bescherming van de olie.

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!