Nieuwe vloer? Baltussenvloeren.nl

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Eiken Visgraat Vloer Schuren In Nijmegen

Parket Onderhoud Service werkt door heel Nederland. Ondanks dat het houten vloeren onderhoudsbedrijf haar showroom in Hoogeveen heeft staan, worden er klussen uitgevoerd in alle uithoeken van Nederland. Zo ook in de stad Nijmegen. Aan de rand van de stad bevindt zich een woning waarin een authentieke visgraat met band en bies ligt. Deze klassieke houten vloer heeft een onderhoudsbeurt nodig en de eigen parketteurs van Parket Onderhoud Service hebben de eer om dit te doen.

De Eiken Visgraat Vloer met band en bies was voorafgaand aan de renovatie behandeld met een naturel olie. De bewoners hebben er echter voor gekozen om ditmaal na de schuurbeurt te kiezen voor een behandeling met Invisible Lak. Dat houdt in dat de vloer nog eens extra goed beschermd wordt, maar dankzij de zoals de naam van de behandeling al doet vermoeden, Invisible Lak, behoudt de vloer zijn natuurlijke kleur. Kortom, een echte klassieke vloer die met liefde is gerenoveerd.

Is uw vloer ook toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u uw vloer een andere uitstraling meegeven? Klik dan hier voor een vrijblijvende prijsopgave, u krijgt deze direct te zien na het invullen van uw wensen.

Meer dan 45 jaar ervaring

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Eigen parketteurs

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!