Tapis Eiken Premier Visgraat, Naturel Geolied, Amersfoort

Pal in het centrum van de authentieke stad Amersfoort vindt men, naast de fraaie grachten en de kleine straatjes, ook schitterende klassieke woningen. In één van deze woningen was het voor een Tapis Eiken Premier Visgraat vloer hoog tijd om eens een goede opknapbeurt te krijgen. De vakkundige parketteurs van Parket Onderhoud Service staken de handen uit de mouwen om daar mee aan de slag te gaan.

Tapis Eiken Premier Visgraat

Het mooie visgraatpatroon en de natuurlijke kleur

Tapis Eiken Premier Visgraat, Naturel Geolied

Deze Tapis Eiken Premier Visgraat vloer, uitgevoerd met band, dubbele bies en sluitfriezen, straalt overduidelijk authenticiteit uit. Dat is terug te zien in de kleur van het hout, maar ook zeker in de legwijze. Hoewel een visgraatvloer heden ten dage ook steeds vaker gebruik wordt in zeer moderne interieurs staat de vloer ook nog prachtig in een huis met een bijpassend, klassiek interieur. Deze combinatie geeft een gevoel van warmte en vertrouwen. Deze Tapis Eiken Premier Visgraat vloer is in de naturel olie gezet. Door de vloer deze oliekleur mee te geven, behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Uiteraard is het mogelijk om de vloer te behandelen met andere oliekleuren. Zo is het mogelijk om een witte, een zwarte of een lichtwitte (naturola) olie te kiezen. In alle gevallen zal de vloer een totaal andere uitstraling hebben!

Tapis Eiken Premier Visgraat

Een klassiek en warme keuze wat betreft het interieur

Oud maar goud

De nadruk van het interieur van deze woning ligt vooral op het complete plaatje: de vloer en het interieur zijn een perfecte match doordat beide sferen uitermate goed bij elkaar passen. Toch zie je in dit interieur opvallend genoeg ook her en der een stukje moderniteit terug. Om de keuken als voorbeeld te nemen. Hier is duidelijk te zien dat deze schitterende visgraat vloer ook zeer geschikt is voor de combinatie met een modern interieur.

Tapis Eiken Premier Visgraat

De moderne keuken, gecombineerd met de authentieke vloer

Het voordeel van visgraat

Het ziet er alleen al interessant uit, de visgraat legwijze, maar soms levert het zelfs een optische illusie op wanneer u laag over de grond over de vloer heen kijkt. Een soort traptreden effect ontstaat. Naast de mooie en unieke uitstraling van een visgraat vloer brengt het nog een belangrijk voordeel met zich mee: ruimte. Door het patroon lijkt iedere woning plotseling een stuk breder of dieper.

Tapis Eiken Premier Visgraat

Wat een zee van ruimte!

Bent u geïnteresseerd in een visgraat vloer, kijk dan eens rond bij onze vloeren!