Purperhart Tapis Vloer Schuren In Amsterdam

Deze prachtige purperharten vloeren is opnieuw geschuurd, gedreveld en opnieuw in de naturel olie gezet. Purperhart staat erom bekend dat het een harde houtsoort is. Deze houtsoort is afkomstig uit Tropisch Zuid – en Midden – Amerika. De kleur lijkt meestal paarsblauw en wordt uiteindelijk donkerbruin. Door het aflakken van de parketvloer blijft de vloer de paarsblauwe kleur langer behouden. De nerf van het hout is fijn tot matig grof. Een zeer gewaagde kleur op het gebied van hout. Maar in deze woning komt hij zeker goed tot zijn recht in combinatie met het moderne interieur.

Purperhart in Amsterdam

Harde houtsoort afkomstig uit Suriname

Purperhart vloer

De harde houtsoort laat zich goed verwerken tot smalle stroken en patronen. Omdat de kleur van de vloer dominant aanwezig is, raden wij u aan om de muren en meubels neutraal te houden. Kleuren die goed te combineren zijn met een purperhart vloer zijn: lavendel, lichtgrijs, mosterd geel en cremé tinten. In deze woning is een goede balans gevonden op het gebied qua kleurencombinatie.

Purperhart Parket Vloer

Prachtige kleuren van de purperhart vloer in Amsterdam

Bar gezellig

Voor een ‘bar’ hoef je je huis niet meer uit. Want was is er nou lekkerder dan aanschuiven op je eigen barkruk en gezellig met je partner en vrienden borrelen aan je persoonlijke bar in huis. De bewoners van dit appartement hoeven de deur niet uit.

Purperhart Parket Vloer in Amsterdam

Moderne bar in een woning in Amsterdam

Oog voor detail

Deze purperharten vloer is gedreveld. Tapis parketvloeren worden tijdens het leggen verlijmd en van bovenaf gespijkerd op een spaanplaat of mozaïek ondervloer. Door de vloer een aantal keer opnieuw te schuren zullen de kleine spijkers weer zichtbaar worden, en vervolgens weg gedreveld worden. Drevelen betekent ‘verzonken’ en dit betekent dat de bovenkant van de kop van de spijker gelijk ligt met de vloer.

Purperhart parket Vloer in Amsterdam

Prachtige kleurvariaties in 1 plank

Heeft u verder nog vragen over het onderhoud van uw vloer of wil u graag meer weten over een onderhoudsadvies? Neem dan gerust eens contact met ons op.